Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK Zowie FK2-DW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK Zowie FK2-DW

FİYAT: 4000 TL

Ürün 4 Nisan 2025 tarihinde Sinerji'den satın alındı. Kutu, fatura hepsi mevcut. 35-40 günlük sadece akşamları 1-2 saat cs2 oynamak için kullanıldı. Bazı günler hiç kullanılmadı. Elime tam oturdu fakat daha önce S1 kullandığım için avuç kısmım boştaymış gibi hissediyorum o yüzden değişikliğe gidiyorum. Ürün sıfır nasıl alırsanız o durumdadır. Kutuya konuldu ve kenarda bekliyor. Herhangi bir sıkıntısı ve problemi yoktur. Zowie kaletisi ile uzun yıllar kullanabilirsiniz, zowie'den yana hiçbir problem yaşamadım.

Ürünü elden vermek ilk tercihim. Sahininden param güvende satışı vardır fakat 200 tl daha pahalı. Önce havale sonra kargo şeklinde de gönderebilirim.

https://shbd.io/s/s5GzGuni

Başka sorunuz varsa yorumlarda belirtiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Nisan 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takas seçeneği var mı üstad, viper mini ve rival 3 (sıfır gibi 5 saat kullanıldı sadece ) üzeri nakit

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Selam hocam. Takas seçeneği aslında düşünmüyorum ama Logitech g pro x superlight 2 veya Razer Viper V3 Pro ile düşünebilirim. Bunun gibi 1-2 ay kullanılmış mouse olursa tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geç dönüş için kusura bakmayın yeni gördüm hocam. Evet takas düşünmüyorum önceliğim satmak ya da söylediğim ürünlerin temizinden aynı garanti süresine yakın cihazlar bakıyorum. Olmazsa bu ürünü satıp kendim alacağım. Teşekkürler

5 Aylık Zowie FK2-DW
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.