Şimdi Ara

Satılık Zoom GFX-5 Prosesör --> 260 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Satılık Zoom GFX-5 Prosesör --> 260 TL
    Selamlar, 2008 yılında aldığım Zoom GFX-5 gitar prosesörümü satıyorum.

    Lise döneminde gitara çok ilgi duyduğum dönemde aldım aleti. Şimdi klavyeye yöneldiğim için o yönde ekipmana ihtiyacım var, dolayısıyla gitara ait ekipmanlarımı yavaş yavaş elden çıkarmak istiyorum. Lise döneminde 2 tane Kasdav performansı dışında sadece stüdyo ve evde kullandım.

    Bir ara aletten çok fazla dipses almaya başladım ve keşke bunu almasaydım dedim. ancak daha sonra Kasdav dönemi başlayıp da stüdyoda kullanmaya başlayınca aynı sorunu yaşamadım. Sorun meğer benim amfideymiş.

    Aleti gelip deneyebilirsiniz. Göreceğiniz tek sorun ortadaki value knob'ındaki hafif temassızlıktır. En çok kullanılan knob olduğundan çevirirken bazen direk başa alıyo. Parçaya üstten çok hafif bir baskı uyguladığınızda olması gerektiği gibi çalışmaktadır. Parçayı değiştirsem belki o sorun da ortadan kalkacaktır ama dediğim gibi şuanda gitarla pek alakam kalmadığından tamir işine girmedim.
    Bu aletin değişik amfi tonlarını (fender, marshall, behringer vs.) ve reverb, echo, flanger vs. efektlerini çok severim. Aleti çok severek kullandım ve güzel kayıtlar da yaptım.
    Aşağıdaki liste, aletin internetten bulduğum özellikler listesidir.

    Efekt Programları: 74 tip
    Efekt Modülü: 8 modül
    Patch Memory: User 60 + Preset 60, Total 120
    Sampling Frequency: 31.25kHz
    A/D Conversion: 20 bit, 64 times oversampling
    D/A Conversion: 20 bit, 8 times oversampling
    Guitar Input: 1/4" monaural phone jack (Rated input level: -20dBm, Input impedance: 470k ohms)
    AUX Input: 1/8" stereo phone jack (Rated input level: -20dBm, Input impedance: 20k ohms)
    Line Output: 2 x 1/4" monaural phone jacks (Maximum output level: +3dBm, Output load impedance: 10k ohms or higher)
    Headphone Output: 1/4" stereo phone jack (50mW into 32 ohms load)
    Display: 6 digit alphanumeric LED display, 2 digit 7 segment LED display
    Sampler: 16 bit linear recording / playback (Maximum recording time: 6 seconds)
    Sampler Playback Speed: x1, x1/2, x1/4
    Preset Rhythm Pattern: 60
    Güç Gereksinimleri: AA tip (LR6) Pil x 4 (Opsiyonel), veya AC adaptör DC9V/300mA/center minus type (Optional, AD-0006)
    Batarya Ömrü: yaklaşık 10 saat (alkalin piller ile)
    Boyut: 390 x 220 x 75 mm
    Ağırlık: 2.8 kg (piller olmadan)

    Aletin adaptörü ve kullanım klavuzu var. Onları da beraberinde vereceğim. Aletin fiyatına 300 TL diyecektim, ancak bahsettiğim knob'daki küçük sorun dolayısıyla 260 olarak belirledim. Sorularınız için SMS ya da telefon ile irtibata geçebiliriz.

    İyi günler.
    Fiyat : 260 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Rx 550 2 GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.