Şimdi Ara

Satılık Zalman Soğutmalı Ati HD 5850 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Zalman Soğutmalı Ati HD 5850 Ekran Kartı
    Ürünü 2 yıl önce Nova'dan aldım, hiçbir sorunu yok. Stok fanı söküp yerine Zalman'ın fanını taktım. Zalman Fan'ı hızını dışarıdan ayarlayabildiğiniz özel bir aparatı var. 670 aldığım için, satıyorum arkadaşlar. Kartın hiçbir sorunu yok, Ankara'dan elden teslim edebilirim, hepimiz için daha kolay olur.

Ekran kartını yeni çıkarttım, henüz elektirik süpürgesiyle temizlemedim daha

İstediğim fiyat, 200 tl.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Vtx arkadaslar kartın markası...
    ALIŞVERİŞLERİM:*cömert *seko2001 *gecegezer *wetx *Penryn *yawan *ebenlier *charmashaoki *arsoy *haluksengul *cagdasoneren *_PrO_ *,enisbrk *cerrah *tastelife *garuda *burakcardak *musti1907 *eeerdem *burak9006 *midnight99 *FKMAL *essoesso *blackwinterday * Vuze *Huseyin_198600 *Erhan! *MuttFTS *artemisbd* LazuTS *moonlord * firatsagir5 *Uzaktan Kumandan *x_tol *ErrorLog *NEKTE_SAR *djpisagor *OrooT *Leone_510 *utuman * mserkanm * ilhamianil *hegoatANKARA* albtaros*THE_JACKHAL *muhtar5 *zigizigi *SaFRaN_FaTiH *lumedi * oguZmir * red a!ert *sessizdivx * t_tunccan *silverWolf *muzeg *vincee *Fallout *mahoni_38 *hasli *mustafa1248 *peacer *heady *Onurr *dj.trust.06*arkeolog77 *shin_shaire*cerdogan*fuckulteli*R@*cs875*Dynacy*ORooT*ramazantc*hellboy.06*oz58*valarean*STaTiCXX *Emrah_Tr* baltimorro* BarbarosTUGRUL*VISION*yurtik*adaprizma*whamx*bigmucit34*play_boy*Umutcan*Murjuk*Turbo-Boost*azelea* bugrascb*cacharel*ozzzy222*kumdaoyna*hysteria35*play_boy*picco_z*Arda*...devamını yazamadım .....
    OLUMSUZ: levocan987(süresiz uzaklaştırılmış-isabet olmuş), glaudser
  • ürün satılmıştır..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.