Şimdi Ara

Satılık Yurtdışı Pasaport Kayıtlı HTC One M8 16GB Gunmetal Gray - İndirim-> 500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Yurtdışı Pasaport Kayıtlı HTC One M8 16GB Gunmetal Gray - İndirim-> 500TL
    2015 senesi şubat ayında forumdan kapalı kutu ve kayıtsız olarak aldığım HTC One M8 cihazımı satıyorum. Cihaz Hong Kong'ta satılan M8y modeli, yani 2.3GHz'lik değil, 2.5GHz'lik Qualcomm Snapdragon 801AC işlemcili modeldir. Bu modelin yazılımsal anlamda ve ROM vs. bakımından normal M8'lerden hiçbir farkı yoktur. Cihazın orjinalliğinin bozulmaması adına aldıktan sonra pasaporta kaydettirdim ve o şekilde kullandım.

    Cihazda kozmetik olarak aşağıda da fotoğraflarla göstermeye çalıştığım birkaç kusurdan başka hiçbir sıkıntı yoktur. Cihazı sürekli kılıfla beraber kullandım fakat hem kutusunun içerisinden çıkan kılıf, hem de sonradan bir yıl kadar kullandığım Spigen Slim Armor modeli kılıf çok fazla deforme olduğu için cihaz ile birlikte vermeyi uygun görmüyorum. Cihazı aldıktan sonra 1 ay kadar ekran koruyucusuz kullandım fakat sonrasında eBay'den cam ekran koruyucusu aldım ve 1 yılı aşkın bir süre boyunca cihazı böyle kullandım. Ekran parlaklığını önemli ölçüde etkilediğini düşündüğüm için 2 ay kadar önce bu cam filmi ekrandan söktüm. Buna rağmen ekranda ufak birkaç kılcal çizikten başka çizik yoktur, fotoğraflarla bu çizikleri gösteremedim maalesef.

    Cihazın bootloader kilidi bir süredir açık ve şu an üzerinde orjinal yazılımın hafifletilmiş sürümü olan bir ROM yüklüdür, arzu ederseniz cihazı bu haliyle de verebilirim veya bootloader kilidi açık/kapalı şekilde orjinal yazılımı ile de size teslim edebilirim.

    Cihazın kutusu duruyor fakat kulaklığının teki bozulduğu için kullanılamaz durumda. Onun haricinde Türkiye'deki prizler ile uyumsuz olan ve hiç kullanmadığım kutu içerisinden çıkan adaptörü ile birlikte AliExpress'ten aldığım QuickCharge 2.0 destekli Aukey marka şarj aleti ile Aukey marka 1 metre USB kablosunu cihaz ile birlikte göndereceğim. Ayrıca SanDisk'in 32GB Class 10 micro SD kartını da cihaz ile beraber hediye olarak vereceğim.

    Olabildiğince şeffaf bir şekilde cihazı anlatmaya çalıştım. Fiyat olarak 500 lira düşünüyorum fakat cihazı gerçekten beğendiyseniz, ciddi alıcı iseniz, gerekli pazarlığı yapabiliriz. Sahibinden, Gittigidiyor, Sanalpazar gibi siteler üzerinden de komisyonu karşılamanız halinde alışverişi gerçekleştirebiliriz fakat benim isteğim cihazı Ankara içerisinden görüp test ederek almanız yönündedir.

    Cihazın fotoğrafları:




    Cihazın kenarlarındaki gümüş çizgi üzerinde ufak çizikler mevcut:



    Soldaki kutunun içerisinden çıkan şarj aleti, sağdaki ise QuickCharge 2.0 destekli cihaz ile beraber kullandığım şarj aleti:


    Bu fotoğrafta da maalesef yine çok net şekilde belli olmuyor fakat kameranın sağ tarafındaki bölgede ekrana çok yakın olan uç kısımda ufak bir deformasyon var:

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.