Şimdi Ara

SATILIK YA DA TAKASLIK EVGA 1080Tİ FTW3(FİYAT DÜŞTÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
    1 SATILIK YA DA TAKASLIK EVGA 1080Tİ FTW3(FİYAT DÜŞTÜ)

Selamlar 2 yıldır sadece oyun oynamak amacıyla kullandığım kartımı üst modellere yükseltme amacıyla satıyorum.

Amazon.de den alındı

Garantisi bitti, kutu ve fatura mevcut.

Piyasadaki en performanslı kartlardan biridir.

Pazarlık düşünmüyorum.

Takas olarak 3060ti, 3070 ve 3070ti düşünebilirim.

Denizli içi elden teslim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• bu karttan ziyadesiyle daha az güç tüketmesi, DLSS ve RT avantajları dışında salt güç olarak denk olan 3060'lar garantili az kullanılmış olarak 9000'e satılırken bu fiyatlardan satılması için ya mucize gerekli ya da özellikle bu karta hasta olup koleksiyon amacıyla almak isteyecektir diye düşünmekteyim. Hayırlı satışlar dilerim.

• bu karttan ziyadesiyle daha az güç tüketmesi, DLSS ve RT avantajları dışında salt güç olarak denk olan 3060'lar garantili az kullanılmış olarak 9000'e satılırken bu fiyatlardan satılması için ya mucize gerekli ya da özellikle bu karta hasta olup koleksiyon amacıyla almak isteyecektir diye düşünmekteyim. Hayırlı satışlar dilerim.

• Fiyatları aklıma gelen bütün satış sitelerinden karşılaştırarak karar verdim , daha hiç bir sitede 10.000 altına 1080ti görmedim; gördüğüm fiyatlara nazaran en uygun fiyatı verdiğimi düşünüyorum…

Zira 3060 dan daha performanslı diye biliyorum. Donanım olarak çok bir bilgim ; yok yıllardır ben kullanıyorum kartı ve inanılmaz memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mozev2150 kullanıcısına yanıt

Yanlış anlamayın sadece bilgilendirme için atıyorum. Attığım kartlar ile sizin kartınız denktir veya değildir orasına karışamam. Sadece yardımcı olmak için atıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/galax-geforce-gtx1080ti-exoc-11gb-352bit-gddr5x-ekran-karti--150779132

https://forum.donanimhaber.com/gigabyte-gtx-1080-ti-11gb-aorus-haftasonuna-ozel-fiyat--152223213

• Teşekkür ederim. fiyat güncellenmiştir...

Galax markası ile Evga karsılaştırılabilir mi bilmiyorum

• mozev2150 kullanıcısına yanıt

"..Galax markası ile Evga karsılaştırılabilir mi bilmiyorum.." adamı döverler :)

• Fiyat Revize Edildi.
    8500₺ son fiyattır

• 7500 e bir gün düşerse alırım takip

• Ürün Satılmıştır. Alan arkadaşa hayırlı olsun…

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.