Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
SATILIK YA DA TAKASLIK EVGA 1080Tİ FTW3(FİYAT DÜŞTÜ)

-
bu karttan ziyadesiyle daha az güç tüketmesi, DLSS ve RT avantajları dışında salt güç olarak denk olan 3060'lar garantili az kullanılmış olarak 9000'e satılırken bu fiyatlardan satılması için ya mucize gerekli ya da özellikle bu karta hasta olup koleksiyon amacıyla almak isteyecektir diye düşünmekteyim. Hayırlı satışlar dilerim.
-
Fiyatları aklıma gelen bütün satış sitelerinden karşılaştırarak karar verdim , daha hiç bir sitede 10.000 altına 1080ti görmedim; gördüğüm fiyatlara nazaran en uygun fiyatı verdiğimi düşünüyorum…
Zira 3060 dan daha performanslı diye biliyorum. Donanım olarak çok bir bilgim ; yok yıllardır ben kullanıyorum kartı ve inanılmaz memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Yanlış anlamayın sadece bilgilendirme için atıyorum. Attığım kartlar ile sizin kartınız denktir veya değildir orasına karışamam. Sadece yardımcı olmak için atıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/gigabyte-gtx-1080-ti-11gb-aorus-haftasonuna-ozel-fiyat--152223213
-
Teşekkür ederim. fiyat güncellenmiştir...
Galax markası ile Evga karsılaştırılabilir mi bilmiyorum
-
Fiyat Revize Edildi.
8500₺ son fiyattır
-
7500 e bir gün düşerse alırım takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün Satılmıştır. Alan arkadaşa hayırlı olsun…
En Beğenilen Yanıtlar

bu karttan ziyadesiyle daha az güç tüketmesi, DLSS ve RT avantajları dışında salt güç olarak denk olan 3060'lar garantili az kullanılmış olarak 9000'e satılırken bu fiyatlardan satılması için ya mucize gerekli ya da özellikle bu karta hasta olup koleksiyon amacıyla almak isteyecektir diye düşünmekteyim. Hayırlı satışlar dilerim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X