Şimdi Ara

Satılık Vatan'dan Alınma 1 Haftalık Thermaltake Theron Gaming Mouse (5600 DPI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Bir hafta önce Vatan Bilgisayar'dan aldığım kutulu garantili faturalı, sıfır Thermaltake Theron oyuncu mouse'unu satıyorum. Satma sebebim daha pahalı bir başka ürünün görünüşünü beğenmem. Mouse'u bir hafta içerisinde toplamda 2 saat kullanmışımdır, tıklama sayım üç hanelere gelmiş midir bilmiyorum, oyunda kullanma fırsatı bulamadım. Kutusu ve tüm aksesuarları tamamdır. Şu an Vatan Bilgisayar'da 175 TL'dir mouse. İşte Link:

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-tts-mo-trn006dt-tt-esports-theron-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=59863

Ben mouse için 135 TL istiyorum.

Vatan Bilgisayar'da toplamda 40-45 dakika mouse denedim. 65 liraya x7 modelinden 280 liraya Thermaltake ve 300 küsür liraya Logitech modellerine kadar tüm mouse'ları kullanarak test ettim ve bu mouse'u aldım. 14 yıldır bilgisayar kullanıyorum ve mouse'ta ya da yüzeyde herhangi bir problem olursa bir iki saniye içerisinde fark ederim. Bu mouse test ederek, beğenerek aldığım mouse'tur ama sahibinde elektronik eşyalara karşı bağlanamadığından iş yoktur.

Orijinal fotoğraflarını çekmekle hiç uğraşmıyorum, sattığım tüm ürünler dediğim şekildedir. Bilmeniz gereken bir şey olduğunda fotoğraf çekerim ama bendeki ürün sıfırdır. Mouse'un neye benzediğini bilmeniz açısından fotoğraflarını ekliyorum;

İyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 12 Eylül 2012; 0:04:43 >

Alışveriş Ahlâkı Olmayan, Alışveriş Yapmayacağım ve Alışveriş Yapmanızı Önermediğim Arkadaşlar: RazzLee - Thavirat - Quarell - *INVICTUS* - eci_i - sinsexy - eyozgurluk - kartalaykut - jeetah33 - oguzcavus - TiqeR - MrBlack - KaroGames - ankara - _Bilgin_ - W3psss - webze - CwonqeR - Radburn
  • iyi satışlar kardeşim

İyi Bayramlar ..

fiyat için takip ..

Bunlardan ben hiç kâr etmiyorum, hatta ufak ufak, ürün başına 50-60 lira zarar ederek satıyorum. Bu benim hobim için tolere edilebileceğim bir miktar. "Ben olsam temizini veya sıfır gibisini bu fiyata alırdım." diyeceğim fiyattan satmaya özellikle dikkat ederim her zaman. Ve ben bu fiyata bu mouse'u görse idim, Vatan Bilgisayar'dan almak yerine forumdan alırdım, samimiyetime inanabilirsiniz.
    Alışveriş Ahlâkı Olmayan, Alışveriş Yapmayacağım ve Alışveriş Yapmanızı Önermediğim Arkadaşlar: RazzLee - Thavirat - Quarell - *INVICTUS* - eci_i - sinsexy - eyozgurluk - kartalaykut - jeetah33 - oguzcavus - TiqeR - MrBlack - KaroGames - ankara - _Bilgin_ - W3psss - webze - CwonqeR - Radburn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

İyi dilekleriniz ve bayram tebrikiniz için teşekkürler, bilmukabele.

Bunlardan ben hiç kâr etmiyorum, hatta ufak ufak, ürün başına 50-60 lira zarar ederek satıyorum. Bu benim hobim için tolere edilebileceğim bir miktar. "Ben olsam temizini veya sıfır gibisini bu fiyata alırdım." diyeceğim fiyattan satmaya özellikle dikkat ederim her zaman. Ve ben bu fiyata bu mouse'u görse idim, Vatan Bilgisayar'dan almak yerine forumdan alırdım, samimiyetime inanabilirsiniz.

Teşekkür ederim Kardeşim...

Güzel sözlerin ve samimiyetin için..

Ürün son derece güzel umarım alan arkadaşa hayırlı olur

• Almayı düşünebilirim ama hocam verdigin vatan linkinde dahi sıfırı 140TL hani 2.el almanın bir mantığı kalmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son fiyatı nedir hocam şimdi
    PVM PS3 oyun aldım
    [S]aint PS3 oyun aldım
    Hectorguner 5800xm sattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verdiğim fiyat son fiyattır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.