Şimdi Ara

Satılık Vantec Spectrum Fan Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    PCI slotuna takılan ve çift mavi aydınlatmalı, hız ayarlı fandan oluşan bir soğutma sistemi.

Ekran kartına yakın olan PCI slotuna monte edilerek, ekran kartınızın soğutmasına yardımcı olur.

PCI slotuna ihtiyacım olduğu için bu ürünü çıkarmak zorunda kaldım. Şimdilik ihtiyacım yok, onun için satıyorum. benim ekran kartımda (X1950GT) 5-8 derecelik bir sıcaklık düşüşü sağlıyor.

Ürün İncelemesi
    http://www.donanimhaber.com/Vantec_Spectrum_Fan_Kart_Mod_asiklari_icin_mavi_guzel-2862.htm

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=120565&CatId=804

FİYAT: Pazarlıksız 20 TL'dir.

Kargo alıcıya aittir. Satış önce ücret sonra kargo şeklinde gerçekleşecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ES3NT -- 17 Kasım 2009; 0:51:47 >

• pm attım alıcıyım..
    KİMİ İNSANLAR
    PARA PEŞİNDE KOŞAR KİMİSİ ŞAN ŞÖHRET KİMİSİDE MAL MÜLK...BİLMEZLERKİ AZRAİL HEPSİNİN PEŞİNDEN KOŞAR
  • tarafımdan alınmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.