Şimdi Ara

SATILIK UYGUN STEAM HESABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yıldan daha uzun bir süre bilgisayarımı kullanamayacağım, aldığım ve oynamaya fırsat bulduğum oyunlardan çok memnunum. Eğer bir yıl sonra hesabı satmak isterseniz üzerine yeni oyunlar almış olsanız dahi şapkalara fazla dokunmadığınız takdirde geri satın alabilirim. Eğer yeni oyunlar eklerseniz, uygun bir fiyatla onları da alabilirim. Paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorundayım hesabımı. Ederinden oldukça düşük bir fiyata, bir yıllık kiralayabilir istediğiniz oyunları oynayabilir, daha sonra aldığınız fiyata bana geri satabilirsiniz. Ödediğiniz parayı bir yıllık kiraladığınız hesaba depozito olarak da düşünebilirsiniz.

Oyunların listesi
    Amnesia: The Dark Descent - $19.99 - 36 TL
    Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City - $19.99 - 36 TL
    Grand Theft Auto IV - $19.99 - 36 TL
    Half-Life 2 - $9.99 - 18 TL
    Half-Life 2: Episode One - $7.99 USD 14 TL
    Half-Life 2: Episode Two - $7.99 USD 14 TL
    Left 4 Dead 2 - $19.99 - 36 TL
    LIMBO - $9.99 - 18 TL
    Mount & Blade: With Fire & Sword - $9.99 - 18 TL
    Portal - $9.99 - 18 TL
    Psychonauts - $9.99 - 18 TL
    Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - Game of the Year Edition - $19.99 - 36 TL
    Superbrothers: Sword & Sworcery EP - $7.99 USD 14 TL

Ayrıca Team Fortress 2'de her sınıf için son güncellemeler dışında neredeyse her item, yaklaşık 80 refined metal tutarında otuzdan fazla şapka ve aksesuar (1 ref 0.9 dolar, sadece şapkaları satarak 120 lira kazanabilrsiniz fakat yabancı dil ve trade serverlarında geçirilecek zaman gerekli, zamanım olsa kendim uğraşacaktım)

180 liraya satıyorum, 120'si şapkalardan rahatça çıkarılabilecek, geri kalan 60'ın da birkaç oyun için bile uygun olduğunu düşünüyorum. Lütfen zaten hesabı kullanmayacağım için karşılıksız ödünç almak istemeyin, paraya ihtiyacım var. Nakit paradan başka hiçbir şey teklif etmeyin. Teşekkür ederim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

satılık steam hesabı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.