Şimdi Ara

Satılık Üst Ekranla Takaslık Acer XF270H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Üst Ekranla Takaslık Acer XF270H
    2 yıldır kullanmakta olduğum ACER XF270H monitörümü daha büyük bir monitöre geçmek için satıyorum. monitörün herhangi bir sorunu yoktur ve özellikleri üst düzeydedir.

    önce epey linki vereyim 83 puan almıştır:https://www.epey.com/monitor/acer-xf270hubmijdprz.html

    - 27 inçlik (68,58 cm) görüntü alanı, fikirlerinizi, yüksek iş verimliliğinizi veya etkileyici bir oyun ya da film deneyimini gerçekleştirmek için büyük bir çalışma alanı sunar. Kısacası, Acer XF270H, herhangi bir kısıtlama ile sınırlanmaktan hoşlanmayan birini ele geçirecek. Denediğiniz andan itibaren, daha küçük bir monitöre geri dönmek istemeyeceksiniz.

    - Görüntüleme deneyiminizi, geniş ekranlı 27 ”ekranda en küçük ayrıntıları bile sunan zarif bir Full HD çözünürlükle (1920 x 1080) geliştirir. örneğin, birden fazla açık pencerede veya birden fazla uygulamada çalışırken, çoklu görev bu Acer monitöründe çok kolay.

    - Acer monitör, özellikle oyuncular ve hızlı tepki ve yüksek parlaklıktan hoşlananlar tarafından takdir edilen TN teknolojisine dayalı 27 inç bir panele sahiptir.

    - Maksimum konsantrasyon için mat yüzey
    TN LCD ekranın mat yüzeyi rahatsız edici parlamalardan asla rahatsız edilmemenizi sağlar, böylece ne yaptığınıza odaklanabilirsiniz. Acer mat ekranın, özellikle aydınlık odalarda çalışırken veya doğrudan ışık monitörünüzde dururken faydalanacağını takdir edeceksiniz.

    - Son derece hızlı tepki süresi
    Acer XF270H, 1920 x 1080 (FullHD) çözünürlükte aksiyon eğlence için tasarlanmıştır. 1 milisaniyelik son derece kısa tepki süresi, herhangi bir gecikme veya en ufak bir bulanıklaştırma ipucu olmadan hızlı geçişli filmlerin sorunsuz oynatılmasını ve izlenmesini sağlar. Ek olarak, oyunculara daha hızlı tepki verme ve atıcılar söz konusu olduğunda, düşmanı daha doğru hedefleme şansı daha yüksektir. Aksiyon oyunları ve filmler için mutlak bir zorunluluktur.

    - Daha yumuşak oyunlar için 144 Hz
    Saniyede daha fazla görüntülenen kare daha yumuşak ve daha net görüntü anlamına gelir. 144 Hz'lik çok hızlı yenileme hızını takdir edeceksiniz, özellikle, 1 ms'lik bir yıldırım hızlı yanıt süresiyle birlikte, daha iyi sonuçlar ve daha yüksek puanlar elde edebilirsiniz. Bu özellikler, elbette, görsel oyun deneyimi ve geliştirilmiş oyun üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Özellikle atıcılar, aksiyon ve yarış oyunları için ortak olan hızlı hareketlerdeki farkı göreceksiniz.

    - Yüksek parlaklık ve kontrast
    Direkt ışıkta veya aydınlık odalarda rahatsız edilmeden çalışmak için, Acer XF270H ile mükemmel bir 300 cd / m2 olan maksimum parlaklık değerine dikkat etmeniz gerekir . Öte yandan, düşük ortam ışığında çalışırken, elbette gözlerinizi hızlı büyüyen yorgunluktan koruyarak parlaklığı azaltabilirsiniz. Parlak bir renk gösterimi ayrıca renkleri daha canlı hale getiren ve sizi sanal dünyaya çeken 100.000.000: 1 kontrast verir.

    Grafik girişleri

    Bir bilgisayara veya dizüstü bilgisayara bağlanmak kolay olacaktır. Acer XF270H monitörde bulunan konektörlerin listesine bakın:

    DisplayPort - sıkıştırılmamış yüksek kaliteli dijital görüntüleri ve çok kanallı sesi (8 kanala kadar ses) iletmek için modern bir konektör. DVI ve HDMI konektörleriyle kısmen geriye uyumludur.

    DVI - Yüksek Çözünürlüklü video konektörü. Birçok bilgisayar grafik kartı hala bu aktarma yöntemini kullanıyor. Bağlı monitörün harici ekran görevi gördüğü dizüstü bilgisayarlarda daha az yaygındır.

    HDMI - HDMI video girişi, en yüksek dijital kalitede ve yüksek çözünürlükte aynı anda video ve ses iletimi için uygundur. Hem mevcut bilgisayar grafik kartları, modern dizüstü bilgisayarlar ve diğer birçok cihaz tarafından kullanılır.

    AMD Free-Sync - AMD'nin oyundaki farklı monitör ve FPS frekansları sorununu gidermek için geliştirilen dinamik yenileme hızı teknolojisi. Sonuç, sarsıntı ve pürüzsüz oyunu ortadan kaldırmaktır. Her karenin oluşturulmasını gecikmeden yaşayın. Headshot'ı hedefleyin!

    Pivot - bu özel gadget sayesinde konumunu tam istediğiniz gibi ayarlamak için ekranı 90 ° 'ye kadar serbestçe döndürebilirsiniz. Dönüşe ek olarak, monitör size rahat bir görünüm vermek için yüksekliği de ayarlanabilir.


    Entegre hoparlörler - masanızın üzerinde yer tasarrufu sağlayan hoş bir aksesuardır. Temel arka plan sesi için kullanılır. Film izlemek veya oyun oynamak için, ayrı ayrı harici hoparlörler öneririz.

    VESA - Monitörünüzü VESA yuvasına takarak pozisyonunuzu ayarlayın. Birkaç seçenek vardır, monitörü bir duvara veya mafsallı brakete tarz olarak takabilirsiniz. Stand olmadan ve duvara asılı olmadan, her monitör çok daha çekici görünüyor.

    Satılık  Üst Ekranla Takaslık Acer XF270H

    Satılık  Üst Ekranla Takaslık Acer XF270HSatılık  Üst Ekranla Takaslık Acer XF270HSatılık  Üst Ekranla Takaslık Acer XF270HSatılık  Üst Ekranla Takaslık Acer XF270HSatılık  Üst Ekranla Takaslık Acer XF270HSatılık  Üst Ekranla Takaslık Acer XF270HSatılık  Üst Ekranla Takaslık Acer XF270H
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık











  • Divine Incubus kullanıcısına yanıt
    hocam IPS panel bu. benim monitörüm TN panel. yorumlarda bile yapıştırayım anlatmışlar güzel güzel:

    "TN veya VA panellere para vermek inanın gereksiz ve saçma IPS'den vazgeçmeyin."

    ips'nin işlevi farklı TN'in farklı. oyun için TN panel olması gerekiyor.

    ayrıca sabit bir monitör: "Monitör sağa sola dönmüyor (yukarı aşağı ve dikey yatay dönme mevcut)"

    gene de bir şeyler yapılabilir fiyatta tabi.
  • RedGhost kullanıcısına yanıt
    Evet kullanım amaçları farklı olabilir ama panel fiyatı olarak ips daha maliyetli. Özet olarak bir tarafta 0 daha fazla maliyetli panel var bir tarafta 2 sene kullanılmış daha az maliyetli bir panel var. Kargo vs ekleyince 50 liraya kadar düşebilir fark. Amacım ilanınızı baltalamak değil ama samimi olarak sizin monitorün fiyatını hakkettiğini düşünmüyorum. Bu durumun birçok ilanda olması monitör üreticilerinin model yağdırması olabilir. İyi satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.