Şimdi Ara

Satılık>[TR]Sezon5 Diamond LoL Hesabı | 104 Şampiyon | 67 Skin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershane masraflarımı karşılamak amacıyla LoL hesabımı satmak durumundayım. Eğer alırsanız paranız hayırlı bir yere gidecek yani eğitimim için harcanacak.
    Hesapta Sezon 4 Plat, Sezon 5 Diamond ödülleri mevcut. Sezon 5'i Diamond 5 olarak bitirdim ve sezon 6 da hiç Ranked (Dereceli) oyun atmadım. Yani 10 maçın 7'sini kazanırsanız çok rahat Plat 1-2 olursunuz. Elonuz da yüksek olur 20-25 puan gelir her maçtan.

Hesapta 67 kostüm var ve bunlarıniçinde Pulsefire Ezreal' (Efsanevi kostüm) Zombi Ryze, Headless Hecarim (kapalı kostümler) gibi kostümler de mevcut ve bunların toplam değeri 63000 rp yuvarlanmış olarak bu da 800tl civarı yapıyor ama tabiki bu kadar istemicem hesaba lakin kostümlerin %85'i sağlam, güzel kostümler.
    104 Şampiyon var. Kostümleri ve sahip olmadığım şampiyonları aşağıda görebilirsiniz resimlerini koydum. 7 Adet Rün sayfası var, 5374 ip bulunuyor. Gerekmediği için daha fazla rün sayfası almadım.

Fiyat olarak 300 TL düşünüyorum. Hem skinlerin ederi hem sezon 4 plat, sezon 5 diamond ödüllerinin olması ve şu anki elosundan dolayı makul bir fiyat olduğunu düşünüyorum.
    Facebook'dan ilk olarak arkadaşlık isteği gönderip sonra mesaj atarak daha çabuk ulaşırsınız zira foruma ancak günde bir-iki kere girebiliyorum ama buradan da ulaşabilirsiniz tabiki.
    www.facebook.com/ssslbc
    İlk sencilik falan yapmayın ben çocuk değilim sizin gibi çocukluk yapanlarla da uğraşacak vaktim yok. Referans isterseniz önceden 2-3 kişiyle internet üzerinden alışveriş yapmışlığım var tanıştırabilirim ama öyle bir sorun çıkmayacağından emin olabilirsiniz gerekirse TC Kimlik numaramı veririm sorun çıkarsa dava açarsınız.
    Pazarlık belki olabilir ancak mümkün olduğunca çok paraya ihtiyacım var o yüzden sadece mecbursanız fiyatı indirme teklifi yaparsanız sevinirim. Aksi taktirde durumunuz müsaitse dediğim gibi para gerekli bana. Böyle de biraz zorlar gibi oldu ama kusura bakmayın artık.Resimler aşağıda.

Hesap:

Şampiyonlar:

Kostümler:

Rünler:

Simgeler:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.