Şimdi Ara

Satılık Tasolar / Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsi satılmıştır.. ilgilenen varsa sadece magic ve pokemon kartları vardır...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UniqueX -- 12 Kasım 2014; 18:44:49 >

• looney tunes tasolar varmıdır elinizde?
  • Üzgünüm, elimdeki tüm tasolar bunlardır.
  • teşekkür ederim iyi satışlar
  • hocam benimkileri annem çamaşır makinesinde kçükken yıkadıydı seninkilerin durumu iyi walla para edecegini bilseydim hiç sokaga bile çıkarmazdım
  • of be çoktandır görmemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bana da kahtalı mıçı veya ferhat güzel figürlü lazım bulabilirmiyiz :D
  • istek üzerine yeni fotoğraflar eklenmiştir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

of be çoktandır görmemiştim

• Hocam ana karakterler yok :)
  • Duygulandım
  • yaklaşık 450tane taso daha vardı onları satmıştım, bunlar aradan sonradan çıkanlar :D
  • hocam merhaba taso 1 2 3 lere talibim aynı olması farketmez. ankaradayım fiyat hakkında bişeyler söylermisiniz.
  • Ulan adam bile dövdüm bu taso yüzünden valla izmirdw olsa alcam ama iste hayırlı satışlar kardeşim

• Ulan adam bile dövdüm bu taso yüzünden valla izmirdw olsa alcam ama iste hayırlı satışlar kardeşim

• zamanında koyacak yer bulamıyorduk şimdi 1 tane bile yok
  • eğer istenirse aras yada yurtiçi kargoya teslim edilerekte satış gerçekleştirilebilir, ama yinede tasoları ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum (eğerki tasolar içinde istediğiniz tasolar var ise ozaman onlara göre ek bir fiyat verilebilir ama toptan olarak sattığım fiyata göre değişiklik gösterir :) zaten toptan satmamın amacıda budur.)
  • Vay be ne günlerdi. O zamanlar çıkan bütün tasoları eksiksiz toplamıştım. Looney Tunes, Pokemon, Digimon vs.. Full bir koleksiyonum vardı çocukken. Ama çocuk aklı işte değerini bilemedim. Zamanında birilerine vermiştim hep. Şuan çok üzgünüm tabi..
  • bende yüzlercesi vardı loney tunes pokemon mega tasolar master tasolar 90 lı yılların efsaneleri bunlar. hepsini kapış yapmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniqueX

İyi günler herkese, elimde bulunan pokemon ve digimon tasolarımı satıyorum.
    Daha önceden açmış olduğum konumda 460tane tasomu satmıştım. Aslında şuanki elimde bulunan tasolarda onlarla birlikte satılmalıydı fakat evde biyerlere karışmış sonradan ortaya çıktı

Pokemon tasolarından;
    Taso1 11tane durumları kötü
    Taso2 25tane durumları orta
    Taso3 75tane durumları sıfır
    8tane Dev taso
    1tane Dev özel koleksiyon taso vardır. Ayrıca yanında bir adette taso tüpü vardır (yaklaşık 100-120 tane taso alabilmekte) ve taso tüpünü başka yerde görmemişsinizdir heralde

Satış işlemini Ankara elden yapmayı düşünüyorum ve KESİNLİKLE ayrı ayrı bir satış işlemi yapmayı düşünmüyorum, hepsini birden satmak istiyorum (Pokemon 111küçük ve 9 dev taso ve 1 taso tüpü).

Fotoğraflar (kalite idare eder ancak böle oldu );

yeni fotolar:

Fiyat ise 160tl'dir.

İlginiz için teşekkür ederim,
    İyi günler dilerim.

Not: ilanda önceden mevcut olan Digimon tasolarını Forumdan "Çınar58" isimli arkadaşa satmış bulunmaktayım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

tasolarınıza talibim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.