Şimdi Ara

Satılık/Takaslık x1950xt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Hd 4830 Sapphire 512mb 256bit pci-ex

fiyat 100 TL

x1950xt sapphire 256mb 256bit pci-ex atinin efsane kartlarindandir hala güncel oyunlari oynatabilmektedir çoğu karta taş çıkartır (SATILDI) (dusty_)

fiyat 60 TL

Üst model ekran kartı ile takas teklifleri kabul edilir..Ürünlerin yaninda 1 adet 12 cm mavi ledli fan hediyedir..

Türkiye'nin her yerine istenilen kargo firmasiyla gönderim yapılır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bur0 -- 21 Ağustos 2011; 20:40:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok güzel kart hocam yorumlarınıza katılıyorum fiyat da iyi

Bütçesi düşük olup kart düşünenler için birebir

Yalnız hangi markanın ürünü, sanki Sapphire'den başka His'in de bir modeli vardı?

İyi satışlar
  • uyariniz ve yorumunuz icin tesekkür ederim sapphire marka

• Bu kartı bu fiyata görünce, yaşlandığımı hissettim.
    Güzel kart, Güzel fiyat, hayırlı satışlar.
  • güzel kart valla bendede 512mb x1950pro var şu an crysis bile oynanıyor bende satışa çıkardım:D
  • x1950ler iyidir fiyatta iyi hayırlı satşlar ama bence sen crysis değilde daha çok cod 2 oynamış gibisin..aa hatırladım tamam sen şu attığım tk dan sonra bravo emo yazansın di mi
  • sen tk atabiliyormusun ki ben sana bravo dicem :D

• Efasenedir x1950'ler. Zaten AMD'nin gerçek anlamda iki tane efsanesi oldu 9800pro ve x1950'ler. 36 shaderli XT'si canavardı pro'su da F/P efsanesi bir de 48 shaderli 1950xtx vardı sanırım ilk gddr4 onlarda vardı. Genelde nvida kullanırım ama sadece bu iki seriyi ve X600XT'yi büyük memnuniyetle kullanmıştım. Fiyatı da çok uygundur.
    600 TL fiyatlı satıldığını hatırlarım x1950xt'nin!
  • zamanında ne paraydı bunlar ben x1950xtx karta 700 tl vermiştim 2007 de şimdi ise fiat resmen çöp o zaman deselerdi inanmazdım neyse hayırlı satışlar kardeş
  • 4830 un fotolarını ekleyebilir misiniz?HDMI çıkış mevcut mu?
  • su anda sisteme takili olduğundan cekebilme sansim yok hdmi cikisi yoktur cift dvi ve 1 adet s-video

• takip
  • Pm atıldı, takip
  • x1950xt satıldı mı acaba?
  • daha yüksek kartlarla takas düşünürmüsünüz
  • düsünüyorum teklifinizi pm ile iletirseniz sevinirim

• x1950xt tarafımdan alınmıştır, ödemesi bu iş günü içinde yapılacak. Süper bir satıcı bur0, inanılmaz ilgili. Çok teşekkürler
  • Kargom şimdi geldi ofisime, paketleme çok güzel yapılmış, içinden çıkan hediye fan ve dönüştürücü de sürpriz oldu. Çok teşekkür ederim bur0, süper alışverişti
  • kargodaki gecikme benim yüzümden oldu ptt ucuz olur diye onu tercih edelim masraf olmasin size istedim ama 3 günde gidebilcegini tahmin edemedim gecikme icin özür dilerim umarim ihtiyacinizi rahatlikla karsilar güle güle kullanin

• Gecikme hiç sorun değil, malum PTT Kargo'yu hepimiz biliyoruz nasılsa nasıl çalıştığını. Tekrar teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.