Şimdi Ara

SATILIK / TAKASLIK SPIGA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle cihazın işlevini boyutunu ve sunduklarını burada detaylandırmayacağım, cihazın ne olduğunu bilerek satın alacaklar için geçerlidir.

Gerekli detayları forumda mevcut konulardan öğrenebilirsiniz.

Cihaz temiz kullanılmış olup, tüm aksesuarları /usb adaptör, orjinal kulaklık, orjinal kutusu mevcuttur. Garantisi devam etmektedir.

Sıfır halinde kayıt edilmiş backup dvdrom/yedekleme dvdsi ile birlikte verilecektir, linux vb. işletim sistemleri de kurulabiliyor fakat driverlarını netten bulup indirmeniz gerekir.

Cihazın satışı yada takası eski DH üyelerine yada alışveriş geçmişi olanlara yapılacaktır. Micro yapıdaki Windows XP cihazın spesifik kullanım amacı bittiği için ihtiyaç kalmamıştır bu yüzden elden çıkarılmaktadır.

Cihaz boyutları itibariyle kot pantolon cebine hatta yerine göre gömlek cebine dahi sığabilmektedir (gömlekte gezdirmek kişiye kalmış tabi :)), taşınabilirlik ve XP işletim sistemi açısından rakibi yoktur!

Cihazın sim kart yuvası mevcuttur 3G özelliğine sahiptir wireless sinyali aramadan dağda bayırda nete bağlanabiliyorsunuz, 3G fonksiyonu Vodafon hatla kullanılmış olup Aralık ayından beri sorunsuz nete bağlanılmıştır. Toplamda 2-3 defa 3G kopması ve tekrar otomatik bağlanma yaşandı , cihazdaki 3G chipsetten mi yoksa Gsm şebekesi / lokasyon mu bir fikrim yok. Gerekirse usb çubuk ile (Vınn vb.) de bağlanılabilir yada bluetooth üzerinden dial up modemle çıkılabilir nete. Vodafon dışındaki Gsm operatörleri ile internete çıkılmamıştır, tecrübe yoktur.

Şarj bağlantısında ufak bir temassızlık var, şarja bırakırken şarj ışığının yandığından emin olarak bırakırsanız hiçbir sıkıntısı yoktur. Pili sakin kullanımda 4-5 saat arası gitmektedir, tam güç kullanımda bu süre 3.5 saate düşmektedir. Şarj konusunda servise yönelmedim zira bir sorun olarak algılamadım ama istendiği taktirde garanti süresi içinde başvurulabilir.

Fiziksel hiçbir hasar yada makyaj sıkıntısı yoktur, ilk günkü kadar temizdir.
    Yer İstanbul, Cihaz fiyatı 275 tl dir.

Takaslık düşünülebilecek cihazlar:

- Sanei N90- Ampe A90 / Bluetooth Gerekli!
    http://www.aliexpress.com/store/product/Real-Free-shipping-China-Post-100-Original-Sanei-N90-9-7-Tablet-PC-black-white-A10/212334_583414266.html

- Pipo M1 ve muadili 9.7 ips+ Rockchip +bluetooth tablet
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

[SATILDI] Satılık P2 Hesap
    6 ay önce açıldı
    sATILIK
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.