Şimdi Ara

SATILIK/TAKASLIK DONANIMHABER TARZINDA WEB SİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlerimin yoğunluğu ve ailevi nedenlerden dolayı donanımhaber tarzında evinizden homeoffice şeklinde çalışabileceğiniz Aylık kazancı 1000-3000TL arası değişen web sitesi satılıkdır.
    FİYAT 9.000TL
    Ciddi alıcılara gerekli tüm bilgiler verilecektir.

Takas olarak otomobil veya değerinde led tv, ve benzeri ürün olabilir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrxpsp3 -- 18 Aralık 2010; 19:36:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Hayırlı satışlar.

thevincent , economyst , EASTWOOD1981 , OzgrErdgn , wireless_hacker
    skyhawk_ , profiteer , lonelyhawk84 , LOTUS08 , garuda , hoper01 , paintov , ScAnMaN
    FenerLand , hectorguner , DeFKNoT , Lost_Boyx , tekkral34 , maknc
  • evet site nedir?
  • Aylık kazancını elde ettiğiniz gelir gider şeması ve muhasebe kayıtları ile devlete ödenen reklam gelirlerinden kazanılan paranın vergi bedellerini gösterebilirseniz ciddi ciddi görüşelim..
    Wake Up - Stand Up - Don't Give Up The Fight
  • ilana mesaj bırakan arkadaşlara gerekli tüm bilgiler verilmiştir

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Aylık kazancını elde ettiğiniz gelir gider şeması ve muhasebe kayıtları ile devlete ödenen reklam gelirlerinden kazanılan paranın vergi bedellerini gösterebilirseniz ciddi ciddi görüşelim..

+ aynen.
    sinan70 : kasa , 550 w psu ve 2x2 gb ddr2 800 mhz ram aldım. @ gkhnkndy : amd 7850 b.e işlemci aldım @ Rizeli : dvd-rw sattım @ techsen: dvd-rw sattım @ nukro_k : samsung d880 sattım @ maxx1903 : 6500 slide aldım @ Levendo_oo7 : p990i ile k810i takasladım @ dilenchi : k810i ile motorola z6 takasladım @ çok geç : L9 ile E50 takasladım @ striker_55 : m500 ile t818 takasladım @ kerembak_06 : mx220 aldım @ guvenkab : logitech S 510 sattım @ Ahmet Mizra : 19 lcd monitörle p535 takasladım @borNEO : MXP220 ile samsung takasladım @orkun.t: 9ad ps3 oyunu aldım @wesker7 1 ad. ps3 oyunu aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrxpsp3

ilana mesaj bırakan arkadaşlara gerekli tüm bilgiler verilmiştir

Pm'den bilgi olarak verdi arkadaş sağolsun ama bunu ispatlayabilecek bir şekilde değil. Sadece bilgi olarak verildi. Ben şayet ciddi bir şekilde aylık 1000 TL üzeri gelir elde edeceğimi bilsem web sitesini alabilirdim ama sizin anlattıklarınız ancak işi olmayan veya öğrenci olan insanların yapabilecekleri birşey. Ek iş gibi olabilecek birşey değil bu
  • herkesin yaptığı gibi amatör ve hobi amaçlı açtığım site kar amacı gütmeyen ve ticarete konusu olmayan bildiğiniz sıradan web sitesi, dükkan, bakkal falan değil o nedenle vergi levhası, defteri falan yok o nedenle size resmi olarak bilgi veremiyorum haliyle
    ama sizede bilgi verdiğim üzere kazançta abartı yoktur insanları kandırmak, yanıltmak istemediğim gibi böyle bir mizacım yoktur
    alan arkadaş iyi çalışmayla ingilizcesi iyiyse vede istanbulda ikamet ediyorsa çok iyi para kazandığı gibi iyi bir çevre de edinir zaten

cenkozgen, desouza, ÖnceVatan.
  • halbuki sitenin ismini verse daha mantıklı olmazmı reklam olur bunu görenler o siteyi begenip üye olabilir ve daha fazla kazanır???
    tabi belki yasaktır onu bilemem

• Hocam bana da bilgi verirsen sevinirim. Amacım almak değil fakat merak ettim, bakmak istiyorum...

Orijinalden alıntı: Pir

Hocam bana da bilgi verirsen sevinirim. Amacım almak değil fakat merak ettim, bakmak istiyorum...

ben de..
    [[[@SK3R SISTEM]]]***INTEL İ5 3570K 3.8 Ghz(4.2 Ghz 1.2 v)***TT WATER EXTREME 2.0 (2*AKASA APACHİ 2*XİLENCE RED)***ASUS MAXİMUS V GENE***16 GB(4x4GB)G-SKİLL RİPJAWS Z DDR3 2133MHz CL9 1.6v***ASUS GTX780 DCII OC***120 GB OCZ AGİLİTY3 SATA3 2 TB SEAGATE SATA III 64 MB HDD ***ASUS MULTI DVD-RW***AEROCOOL STRİKE-X 1100W 80P Gold***ASUS Vento7700 BLACK CARISMA CASE ASKER MOD***1*THERMALTAKE 12 CM LED 3*8 CM ASUS RED CASE FAN***AeroCool Touch-2000 Aerocool F6XT AKASA-FC-06U3BK FAN KONTROL***27" PHİLİPS 273E3LHSB/00 1 MS LED*** [[[XTR SISTEM]]]***INTEL CORE I7 920 DO 2.66 Ghz(3.8 Ghz 1.23 v)***ZALMAN CNPS 10X EXTEREME***ASUS RAMPAGE II GENE X58 1366P MOTHERBOARD***CORSAIR 3x2 GB DDR3 1600 Mhz***SPARKLE GTX 480***1 TB WD SATA II 32MB HDD ***LG MULTI DVD-RW***XTR MOD G3***2*8 CM RAIN MAVI LED SEFFAF CASE FAN***22" LG W2286L PF 2 MS LED***
  • pm bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Hocam bana da bilgi verirsen sevinirim. Amacım almak değil fakat merak ettim, bakmak istiyorum...

aynen ne meraklı milletiz hayırlı satışlar pm bekliyorum

batuhandkl isimli kişi sahte kulaklığı orjinal olarak satmıştır.
    Kendisiyle alışveriş yaparken 1 değil 5 kez düşünün.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.