Şimdi Ara

Satılık Steam ve Uplay Hesabı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Satılık Steam ve Uplay Hesabı.
    Oyun vs işlerinden uzaklaşmak için steam hesabımı satıyorum. Baştan belirteyim fiyat az ya da çok sizin için uygun değilse yorum yapmanıza gerek yok. Aksi halde direk uğraşmadan engelliyorum. Almak için ya da pazarlık için özel mesajdan iletişime geçebilirsiniz. Geçelim hesabın detaylarına.

    İstediğim fiyat 400 TL. Pazarlık sünnettir, çok saçma teklifler dışında pazarlığa her zaman açığım.

    Parayla satın alınan önemli oyunları sayacak olursam ; CSGO, CS 1.6, Pubg, R6, COD WW2, DBD, Dying Light, ETS2, F1 2018, PES 2018 vs. Tüm oyun listesini fotoğraf olarak yükleyeceğim.

    Hesap 2016 Aralık ayında açılmıştır. Herhangi bir hile kullanımı ya da VAC yasaklaması mevcut değildir. İlk maili ve satın alınan kredi kartının son 4 rakamı vs. bilgilerle teslim edilecektir. Steam leveli 41'dir. Envanterinde pazar üzerinde para edecek item mevcut değildir. Üzerinde 30 TL Bakiye mevcuttur. Rainbow 6 steam üzerinden satın alındığından dolayı uplay bilgileriyle teslim edilecektir. Hemen hemen bütün humble vs. yerlerde dağıtılan ücretsiz oyunlar mevcuttur.

    Uplay hesabında ise; The division 1 ve The division 2 mevcuttur.

    Steam envanterinde parayla satın alınmış Pubg'de shroud skinleri, Team Liquid hoodie'si mevcuttur. Şuan pazarda satışı yoktur ilerde açılırsa 50-60 $ item mevcuttur. Ekstra olarak twitch prime kasaları ve PGI kasaları mevcuttur.Satılık Steam ve Uplay Hesabı.Satılık Steam ve Uplay Hesabı.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya,Selçuklu Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.