Şimdi Ara

SATILIK Sorunlu LG G2 Ekranı (kırık değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık LG Model #G2
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Şarja taktığım an ekran resimlerdeki gibi bir hal aldı. Garanti komik bir şekilde ekran değişim ücreti çıkardı, suçu evin şebekesine attı yüksek voltaj yemiş :) Adaptör ne güne duruyorsa.

Sorunu resimlerde anlatmaya çalıştım. O bölgede dokunmatik sorunsuz, kullanıma engel değil sadece çizgiler oluştu. Telefondan soğuduğum için yedek parça niyetine satıyorum flex, anakartını sattım sadece ekranı kaldı.

Gösterdiğim sorun hariç kılcal çizik dahi yoktur, aldığım günden beri jelatin ile kullanıldı. Alan olurmu bilemiyorum fakat ekranı çatlak, kırık olanlar değişim yerine düşünebilir.

75TL

Edit: Sorun sadece görünen dikey çizgilerdir. Resimler test modundaki piksel testi ortamında çekilmiştir, yani normal bir şekilde çalışıyor, görüntü sorunsuz, dokunmatik sorunsuz sorun sadece sağ tarafta gözüken dikey çizgiler.

SATILIK Sorunlu LG G2 Ekranı (kırık değil) SATILIK Sorunlu LG G2 Ekranı (kırık değil)
     SATILIK Sorunlu LG G2 Ekranı (kırık değil) SATILIK Sorunlu LG G2 Ekranı (kırık değil) SATILIK Sorunlu LG G2 Ekranı (kırık değil) SATILIK Sorunlu LG G2 Ekranı (kırık değil)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 16 Mart 2015; 10:32:50 >

• Öncelikle geçmiş olsun hocam, LG servisindeki çalışanlar maalesef kalifiye değiller. Yaşadığım ufak bir diyalog;

Servis Personeli : Usb kablosuyla pc'ye bağlamayın telefonunuz bozulur garanti dışı kalır,
    Ben : O zaman niye koydunuz kabloyu kutunun içine, ne ile bağlayacağız bilgisayara?
    Servis Personeli : Tamam takın ama 5-10 dakikayı geçmesin

Benim anakarta ihtiyacım vardı keşke haberim olsaydı :(

Hayırlı satışlar
    Sattıklarım : speedyDNA Celeron 1.7 GHZ | bytepire Samsung E710 | FATALIST 478 Pin Fan, Cnet Pro Ethernet, Fax Modem | efece Creative Inspire 6600 6.1 | sexai SonyEricsson T630 | ahmetcakmak LG F700B | Neo_84 SE K750i | adaprizma Sandisk 1GB MemoryStick | Aydın TABLOCU Desktop PC | eagle66 Linksys WAG54G | doktor_cumhur Nokia E50 | tastelife Qtek S200

Aldıklarım : bytpire Creative Inspire 6600 6.1 | öztin 2*256 MB OCZ DDR PC-3200 Premier Dual Channel | Corny Motorola MPX-200 | mehmetcik Samsung E715 | reoix SonyEricsson W800i | soyut0 SonyEricsson W880i | berrenger Samsung i900 Omnia
  • quote:

Orijinalden alıntı: erturkmen

Öncelikle geçmiş olsun hocam, LG servisindeki çalışanlar maalesef kalifiye değiller. Yaşadığım ufak bir diyalog;

Servis Personeli : Usb kablosuyla pc'ye bağlamayın telefonunuz bozulur garanti dışı kalır,
    Ben : O zaman niye koydunuz kabloyu kutunun içine, ne ile bağlayacağız bilgisayara?
    Servis Personeli : Tamam takın ama 5-10 dakikayı geçmesin

Benim anakarta ihtiyacım vardı keşke haberim olsaydı :(

Hayırlı satışlar

Sormayın hocam kavga ettik bizde. Anakart için hasarlı cihaz almaktan başka çare yok sanırım tamircilerde de yok. Teşekkür ediyorum.

• gerçekten fiyat 75 tl ise pm alabilirmiyim

Orijinalden alıntı: Insyder

Fiyat yanlış sanırım

75 TL. 3tür sizinki gibi tepki geliyor yanlış olan ne anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."

Intel Core i7 4790K - MSI Z97 MPower Max AC - Radeon R9 280X - Corsair Vengeance 8GB 1600MHz - Corsair AX850 80+Gold - Samsung 850 Evo 250 GB - WD CaviarBlue - WD CaviarBlack - Coolar Master HAF932 - Corsair H2100 Wireless Gaming Headset
    XSPC Raystorm Blok - Alphacool UT60 Full Copper 360mm - Aquastream XT Ultra - Phobya 250mm - NZXT Sentry 3
    *
    Monster TULPAR T7 v3.1 17.3" FullHD - Intel Core i7 4720HQ - GTX970M - Samsung 850 EVO 250GB M2Sata SSD
  • izmirden takip. keşke siyah olaydı,
    iletişim numaranızı bırakırmısınız bide elinizde sadece ekran var dimi Türkçe olarak öyle yazıyorda ben inatla sorayım pil falan varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunt_etehen

izmirden takip. keşke siyah olaydı,
    iletişim numaranızı bırakırmısınız bide elinizde sadece ekran var dimi Türkçe olarak öyle yazıyorda ben inatla sorayım pil falan varmı

pm attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.