Şimdi Ara

SATILIK SKYSTAR3 PCI TV KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 aylık garantili ve faturalı (EXA 'dan) SKYSTAR3 Rev 3.0 (SDMC 1105 Chipset) PCI tv kartı (uzaktan kumandalı) kutusunda satılıktır. Kartla beraber arzu eden olursa 2 adet 120'lik nextstar çanak ve 2 adet çift çıkışlı Next marka LNB (3 aylık) beraber satılıktır.

Tv kartı + Uzaktan Kumanda = 90 YTL

Çanaklar ve LNB'ler = 60 YTL

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=54&productid=bd61340

TEKNİK ÖZELLİKLER
    Ful Dijital TV ve Radyo yayınları (ETSI/EN 301 192) uyumluluğu,
    Ful DVB-S/MPEG-2 uyumluluğu,
    Data, yayınlar ve multi-protokol desteği,
    TCP/IP ve UDP protokol uyumluluğu,
    Yüksek hızda download HTTP, FTP ve SMTP modları,
    IP unicast ve multicast desteği,
    Elektronik Yayın Akışı (EPG) desteği,
    Zamanlı kayıt ve kaydedilen dosyaları tekrar izleme desteği,
    MAC filtre desteği,
    Kişisel Bağlantı desteği,
    64 PID’e kadar simultane data alımı,
    Tek bir PID için maksimum data kapasitesi: 54Mbps,
    PCI Bus V2.1 uyumluluğu,
    Kolay kurulum, tek adımda, tak ve kullan özelliği,
    Windows 98/ME,2000/XP/MCE2005, Red Hat 9.0 desteği,
    Uydudan yazılım güncelleme,

EKSTRA ÖZELLİKLER
    Güçlü Sharp Tuner ile extra yayın alım performansı,
    Yüksek görüntü kalitesinin yanısıra CPU kullanımda stabilite,
    PCI veriyolunun optimal kullanımı sayesinde düşük CPU kullanımı,
    Sinyale kilitlenme ve data akışını gösteren ayrı ledler,
    Türksat uydusundaki düşük sembol oranlı yayınlarda problemsiz yayın alımı ve kanal yakalama,
    EPG, Time Shifting, Türkçe Teletext ve alternatif dil desteği,
    DVD kalitesinde görüntü ve ses kayıt desteği,
    Tümü Türkçe orjinal ve alternatif yazılımların kullanımları ile ilgili resimli ve ayrıntılı kurulum dokümanları,
    Offline download desteği ve Türkçe dokümanlar,
    Canlı yayında Türkçe Altyazı desteği için dokümanlar,
    Forum (www.skystar3.com) ve e-posta ile teknik yardım,
    Ürünlerin tüm vergileri ödenmiş olup, TRT bandolüne sahiptir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Made in Turkey mi? Made in Germany mi?
  • bunlar turkey işidir.kendi sitesinde dahi böyle bir ürün yoktur.not.bilgi açısından yazdım yanlış anlaşılmasın
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu kartlar Sigma Elektronik tarafından üretiliyor ve merkezleri de Kadıköy'de. İstersenizwww.skystar3.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz. Açıkçası ben 1 ay kadar kullandım kartı daha sonra Kiptaş sitesine taşındım ve site kuralları gereği çanak antan kuramadığım için 2 aydır kullanmıyorum kartı. Şu anda hem kullanma şansım olmadığı hemde RAM ihiyacım olduuğ için satmayı düşünüyorum yoksa kartla ilgili hiçbir problemim yoktu. Neyse uzatmayayım ilgilenirseniz cevaplarınızı bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Shine

Merhaba Arkadaşlar ;

3 aylık garantili ve faturalı (EXA 'dan) SKYSTAR3 Rev 3.0 (SDMC 1105 Chipset) PCI tv kartı (uzaktan kumandalı) kutusunda satılıktır. Kartla beraber arzu eden olursa 2 adet 120'lik nextstar çanak ve 2 adet çift çıkışlı Next marka LNB (3 aylık) beraber satılıktır.

Tv kartı + Uzaktan Kumanda = 90 YTL

Çanaklar ve LNB'ler = 60 YTL

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=54&productid=bd61340

TEKNİK ÖZELLİKLER
    Ful Dijital TV ve Radyo yayınları (ETSI/EN 301 192) uyumluluğu,
    Ful DVB-S/MPEG-2 uyumluluğu,
    Data, yayınlar ve multi-protokol desteği,
    TCP/IP ve UDP protokol uyumluluğu,
    Yüksek hızda download HTTP, FTP ve SMTP modları,
    IP unicast ve multicast desteği,
    Elektronik Yayın Akışı (EPG) desteği,
    Zamanlı kayıt ve kaydedilen dosyaları tekrar izleme desteği,
    MAC filtre desteği,
    Kişisel Bağlantı desteği,
    64 PID�e kadar simultane data alımı,
    Tek bir PID için maksimum data kapasitesi: 54Mbps,
    PCI Bus V2.1 uyumluluğu,
    Kolay kurulum, tek adımda, tak ve kullan özelliği,
    Windows 98/ME,2000/XP/MCE2005, Red Hat 9.0 desteği,
    Uydudan yazılım güncelleme,

EKSTRA ÖZELLİKLER
    Güçlü Sharp Tuner ile extra yayın alım performansı,
    Yüksek görüntü kalitesinin yanısıra CPU kullanımda stabilite,
    PCI veriyolunun optimal kullanımı sayesinde düşük CPU kullanımı,
    Sinyale kilitlenme ve data akışını gösteren ayrı ledler,
    Türksat uydusundaki düşük sembol oranlı yayınlarda problemsiz yayın alımı ve kanal yakalama,
    EPG, Time Shifting, Türkçe Teletext ve alternatif dil desteği,
    DVD kalitesinde görüntü ve ses kayıt desteği,
    Tümü Türkçe orjinal ve alternatif yazılımların kullanımları ile ilgili resimli ve ayrıntılı kurulum dokümanları,
    Offline download desteği ve Türkçe dokümanlar,
    Canlı yayında Türkçe Altyazı desteği için dokümanlar,
    Forum (www.skystar3.com) ve e-posta ile teknik yardım,
    Ürünlerin tüm vergileri ödenmiş olup, TRT bandolüne sahiptir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Arkadaşlar kimse beni yanlış anlamasın lütfen, ancak sadece ProgDVB ye mahkum olmak isteyecek şahısların alması gereken bir kart.Bunun haricinde hiçbir DVB yazılımı için modül desteği yok, ne AltDVB, ne DVBDream ne de DVBViewer.Hani bir sürü özellik vs yazılıp eklenir ya göz boyamak için (yazan arkadaş için söylemiyorum, üretici firma için) yani almak isteyecek şahıslar biraz hayal kırıklığına uğrayabilir , bu yüzden ProgDVB haricinde desteği olmadığını belirtme gereği duydum.

• quote:

Arkadaşlar kimse beni yanlış anlamasın lütfen, ancak sadece ProgDVB ye mahkum olmak isteyecek şahısların alması gereken bir kart.Bunun haricinde hiçbir DVB yazılımı için modül desteği yok, ne AltDVB, ne DVBDream ne de DVBViewer.Hani bir sürü özellik vs yazılıp eklenir ya göz boyamak için (yazan arkadaş için söylemiyorum, üretici firma için) yani almak isteyecek şahıslar biraz hayal kırıklığına uğrayabilir , bu yüzden ProgDVB haricinde desteği olmadığını belirtme gereği duydum.

Kartın DVBDream, AltDVB gibi programlarla çalışmadığını iddia etmişsiniz ancak kartı bizzat kullanan biri olarak her iki programıda denedim ve kullandım. Bu programlarla çalışmadığı kanaatine nasıl kapıldınız anlamış değilim ancak insanları yanlış yönlendirdiğinizi düşünüyorum. Eğer bu kartın söz konusu programlarla çalışmadığına dair bir ispatınız varsa cevabınızı bekliyorum zira sadece yazmış olmak yada iyi niyetle dahi olsa insanları bilgilendirmeye çalışırken yanlış bilgilendirme yaptığınızı düşünüyorum.

• quote:

quote:

Kartın DVBDream, AltDVB gibi programlarla çalışmadığını iddia etmişsiniz ancak kartı bizzat kullanan biri olarak her iki programıda denedim ve kullandım. Bu programlarla çalışmadığı kanaatine nasıl kapıldınız anlamış değilim ancak insanları yanlış yönlendirdiğinizi düşünüyorum. Eğer bu kartın söz konusu programlarla çalışmadığına dair bir ispatınız varsa cevabınızı bekliyorum zira sadece yazmış olmak yada iyi niyetle dahi olsa insanları bilgilendirmeye çalışırken yanlış bilgilendirme yaptığınızı düşünüyorum.

Şahsen SDMC 1105 chipsetli bir kartı kullanmış birisiyim.Bir kere bu kart için modül desteği yok, siz bana modül destek dosyasını gösterin ben size o zaman tamam ben yanlışlık yapmışım deyip özür dileyeceğim, ancak çok uğraştık aradım taradım.Kart chipseti çok yeni bir chipset, ve dikkat ederseniz kurulum cdsini full olarakwww.skystar3.com dan indirdiyseniz, orada zaten kurulum aşamasında desteklenen tek programın ProgDVB olduğunu , ve diğer programlarının kurulum butonlarının pasif olduğunu görürsünüz.Ayrıca Skystar3 forumundan bir alıntı ile bu mesajı sonlandırıp polemiğe bir son vermek istiyorum ;

http://www.skystar3.com/viewtopic.php?t=1142

sadece bu adrese bakın ne dediğimi, iyi niyetli mi kötü niyetli mi yazdığımı o zaman anlarsınız.Biraz araştırma diyorum sadece.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjuano -- 15 Kasım 2007; 12:54:27 >

• Araştırmacı kişiliğiniz için en içten şekilde kutlarım sizi ayrıca kötü niyetli yazdıığnızı düşündüğümü de hiç söylemedim zaten ancak kartı kullanmamış biri olarak "bildiğim kadarıyla" ile başlayan cümlelerin sadece akıl karıştırdığını, iyi niyetli yazılsa dahi aacına hizmet etmediğini düşünüyorum. Eğer bu kartı kullandıysanız ve benzer bir problem yaaşadıysanız tecrubelerinize ve yorumlarınıza her zaman ve herşekilde açığım ve kabul ederim. Ancak ben kartın kullanıcı olduğum ve bahsi geçen programlarla kullanabiliyor olduğum halde sizin kartı kullanmamış biri olarak yukarıda bahsettiğim minvalde yorum yapıyor olmanız biraz can sıkıcı geliyor sadece...

Ancak her ne olursa olsun burası tüm kullanıcılara açık bir forum ve bende özellikle ilanıma yorum yapılabilmesi için açık bıraktım yorum seçeneğini...

Son sözüm şudur ki; sizin veya yorum yapan hiç kimsenin kötü niyetle yorum yaptığını aklımın ucundan bile geçirmiyorum sadece tek isteğim bahsi geçen parçayı kullanan veya problemleri ile birebir yüzyüze gelmiş kişilerin tecrubelerini aktarmasıdır...

Herkese Saygılarımla

• quote:

Araştırmacı kişiliğiniz için en içten şekilde kutlarım sizi ayrıca kötü niyetli yazdıığnızı düşündüğümü de hiç söylemedim zaten ancak kartı kullanmamış biri olarak "bildiğim kadarıyla" ile başlayan cümlelerin sadece akıl karıştırdığını, iyi niyetli yazılsa dahi aacına hizmet etmediğini düşünüyorum. Eğer bu kartı kullandıysanız ve benzer bir problem yaaşadıysanız tecrubelerinize ve yorumlarınıza her zaman ve herşekilde açığım ve kabul ederim. Ancak ben kartın kullanıcı olduğum ve bahsi geçen programlarla kullanabiliyor olduğum halde sizin kartı kullanmamış biri olarak yukarıda bahsettiğim minvalde yorum yapıyor olmanız biraz can sıkıcı geliyor sadece...

Ancak her ne olursa olsun burası tüm kullanıcılara açık bir forum ve bende özellikle ilanıma yorum yapılabilmesi için açık bıraktım yorum seçeneğini...

Son sözüm şudur ki; sizin veya yorum yapan hiç kimsenin kötü niyetle yorum yaptığını aklımın ucundan bile geçirmiyorum sadece tek isteğim bahsi geçen parçayı kullanan veya problemleri ile birebir yüzyüze gelmiş kişilerin tecrubelerini aktarmasıdır...

Herkese Saygılarımla

Eğer kullanabiliyor iseniz bu kartı altdvb ve dvbdream ile, bana altdvb nin devices ve dvbdream'in modules klasörlerini rarlayıp gönderebilir misiniz?
    Ayrıca altdvbde ve dvbdreamde device olarak ne seçiyorsunuz? Bunları açıklığa kavuşturursanız sevinirim.

• Yukarıda verdiğim forumda sorulan bir soru ve cevabı ;

Soru ;

Merhabalar ;

İlk mesajdaki resimde vermiş olduğunuz screenshot'ta alternatif yazılımlar kısmında sadece PROGDVB'nin aktif olduğunu görüyorum. Bu görüntü , bu kartın yeni chipsetinden dolayı sadece ProgDVB ile kullanabileceği manasına mı gelmektedir. ??? (Blue_Shine nickli arkadaş sormuş bu soruyu hernedense kart çalışıyor demesine rağmen)

Cevap ; (cevabı yazan bu ürünü türkiyeye getiren firmanın elemanı)

Evet şimdilik sadece ProgDVB kullanabileceğinizi gösteriyor ancak programcı arkadaşlarımız listedeki diğer yazılımlara destek vermek için çalışmalara başladı. (aqua nickli arkadaş)

Yani lütfen sallamasyon şeyler yazmayın, insanları yanıltmayın.Ben bu kartın aynı chipsete sahip bir modelini bizzat Çin den kendim getirdim, satabilir miyiz burada diye ama modül desteği şu an için neredeyse 0, ve bu konuları bildiğim için yukarıdaki ilk mesajı yazdım.Bazı rus arkadaşlar, Acorp marka cihazlar için BDA sürücü desteği verebilmişler ama sizin kartınız , ürünü kendi getiren ithalatçısında bile SADECE PROGDVB ile çalıştığı söylenirken, siz nasıl oluyor da DVBDream ve AltDVB ile çalıştırdım diyorsunuz aklım almıyor !!!!!!
    Bence çok yüksek ihtimalle sizin kart Rev 3.0 değil yani sdmc 1105 değil, spartan chipset , şayet böyle ise bu kartınızı değerli bir kart yapar, aksi halde kartınızın bilmeyenler için söyliyim çin satış fiyatı şu anda 16$ mı ne.Tabi burdaki distribütörün karını filan da koyun hadi 50 dolar diyin , zaten sigma elektronik o fiyatlara satıyo.Ama burda kocaman bir yanlış var biri bunu düzeltmeli sadece, ayrıca Technisat'ı Technisat yapan da zaten bu yazılım desteğidir, öyle Skystar3 diyip adamın ismini çalıp rant sağlamaya çalışmakla bu iş olmaz.

Biraz daha realist ve sağduyulu olmaya davet ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjuano -- 15 Kasım 2007; 16:09:54 >

• Yine merhaba yeniden merhaba ;

Öncelikle "sallamasyon" vs gibi övgü dolu sözlerle aslında olaylara nasıl yaklaştığınızı açıkladığınız ve üslubunuz için teşekkür ederim size..

Öte yandan ; her ne kadar kartın diğer yazılımlarla çalıştığını ben biliyor ve görüyor olsamda forumdaki diğer arkadaşlar için yazılı bilgi olması (negatif yada pozitif) açısından skystar3 forumuna sordum o soruyu. Sanırım yazılı bilgininde elde edilebileceği en sağlıklı ağzın üretici firma olmasınında bir sakıncası yoktur umarım sizin için. Öte yandan gelen cevabı ( hatta cevap gelip gelmediğini dahi) kontrol edememişken benden önce gerekli kontrolleri yaparak ve buraya soru ve cevapları kıymetli zamanınızı harcayarak buraya yazmanıdan dolayı ayrıca müteşekkirim. Böylece söz konusu soru ve cevaplara benden veya diğer kullanıcılardan daha fazla ihtiyacı ve ilgisi olanları ayırma şansı vermiş oldunuz bize de.

Hepsinden öte elimdeki kartın faturasında ve bizzat kutusunda Skystar3 ibaresi varken satış ilanına ne yazmamı beklediğiniz de anlamış değilim açıkçası..!! Üzerindeki çipsetin modeli hakkında detaylı bir bilgiye sahip olmayışımın kartı nasıl yada hangi programlarla kullandığımı etkilememekle beraber yarın elimdeki parçanın seri numaralarını vererek üzerindeki çipset için daha detaylı bilgi de isteyeceğim aqua inicki arkadaştan. Sizden ricam da yukarıda yapmış olduğunuz gibi oraya soracağım bu soru ve cevaplarını da buraya post etmeniz. En azından "bilinçi" ve "bilinçlendirici" bir kullanıcı olarak hem beni zahmetten kurtarmış olursunuz hemde asli görevinize hatrı sayılır bir katkı yaparsınız.

Yaşanacak gelişmelerden sonra herkes için "sallamasyon" oplmayan bir cevaba ulaşacağımıza, gerek benim sizden gerekse sizin benden özür dilemenizle mutlu sona erişeceğimize canı gönülden inanıyorum....!!!!

Realist ve sağduyulu bir yaşam içinde "sallamasyon" suz günler dileğimle....!!

EDİT : Tüm kullanıcılardan ve özellikle donjuan nickli arkadaştan özür dilerim... Zira ilanı verirken modeli için yanlışlık yapmayayım diye skystar3 forumundan aldığım parça ismi ve modelinde (SDMC 1105 Chipset ) ibaresine dikkat etmemiştim.... Yaptığım yanlışlığı şu anda gördüm.. Bu sebeple admin ve moderatör arkadaşlardan ilanda gerekli düzeltmeyi yapmalarını ve söz konusu ibareyi çıkartmalarını rica ediyorum..

Netice itibariyle üzerindeki çipsetin modelini yarın skystar dan öğrenerek buraya yazmaya çalışacağım... İlgili tüm arkadaşlardan (ki donjuan başta olmak üzere) tekrar özür dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Shine -- 15 Kasım 2007; 17:31:09 >

• Olay özür olayı değil, sen zaten bu yazdıklarınla kişiliğini ispatlamış oldun , özür dileyecek bir durum yok, şayet ben senin bunu kasten yapmadığına ikna oldum.Ben sadece alacak şahıslara bilgi vermek istemiştim ilk mesajda yazdıklarımla çünkü ben de o programlarla çalıştırmak için çok uğraşmıştım, ciddi bir zamanımı harcadım o işe.Şu anda bile canı gönülden söylüyorum, eğer sizdeki sdmc 1105 chipli kartı bahsettiğim programlarla çalıştırabiliyorsanız, samimi olarak modül dosyalarını foruma eklerseniz sevinirim belki bizim kaçırdığımız birşey vardır.Eğer kart spartan chipli ise de yanlışlığı düzelttik zaten yine sorun yok.

Saygılar sunarım.
  • Konu seneler öncesine ait olsa da Google'da ilk sayfalarda indexlendiği için birşeyler yazma gereği duydum.

Donjuan,
    Konu başlığı altında, "yanlış anlamayın" diye başlamışsın, hemen her yazında da yanlış anlaşılmak gibi bir korku içersindesin. Bir ikinci el ilanında dahi SkyStar3 kartlarına karşı nasıl saldırgan bir tutum içinde olduğunu, SkyStar3'ü karalamak için nasıl yırtındığını gördükten sonra, eminim ben de dahil hiç kimsenin seni yanlış anlamak gibi bir durumu söz konusu olamaz. Adam kartını değerinin çok altında satmak için girmiş foruma sen ürünü karalamak için fırsat çıktı diye sazan gibi hemen atlamışsın ortama. Yok modülü yok, desteği yok, kullandım çalışmıyor vs. vs. Bu SkyStar3 ne biçim bir şeymiş ne yokedilemez bir kartmış ki ilk çıktığı günden bu yana forumlarda bu ürünü karalamak için askeri tim benzeri karalama timleri kuruldu.

1. SkyStar3 Rev 1.0 ve 2.0 kartların ProgDVB, DVBDream, AltDVB, SkyNet, SkyGrabber, Manna, FastSat Finder desteğinin yanısıra tüm Windows 32 bit işletim sistemlerini desteklediğini belirtmek isterim, üstelik bu yazı forumda yazıldığı gün dahi bu desteklerin tamamı mevcuttu.

2. SkyStar3 Rev 3.0 kartının ProgDVB desteği daha ilk piyasaya çıktığı gün verilmişti. bir iki ay içinde de DVBDream ve Alt-DVB destekleri verildi, SkyNet, SkyGrabber, Manna ve FastSat Finder desteği mevcuttur, sonradan çıkan BDA test sürümü ile My Theater ve DVBViewer gibi daha birçok yazılımı çalıştırmak mümkün olmuştur, halen Windows XP, Vista ve Windows 7 için sürücü desteği mevcut olup 64 bit BDA desteği eklenecektir.

3. SkyStar3 USB 2.0 Box'ın Program desteği yine yukardaki adı geçen yazılımların ProgDVB, DVBDream, AltDVB, SkyNet, SkyGrabber, Manna, FastSat Finder'ı kapsamaktadır. Bunun yanında 32 bit için XP, Vista ve Windows 7 desteği mevcuttur ayrıca Linux 32/64 bit desteği vardır. Yakın zamanda yazılan 32 ve 64 bit destekli BDA sürücü sayesinde hemen hemen akla gelen tüm alternatif yazılımlarla Media Center da dahil tüm modern işletim sistemlerini destekler hale gelmiştir.

Yani anlaşılacağı üzere ve çeşitli forumlardaki anti SkyStar3 timleri tarafından iddia edildiği üzere kullanıcılar sadece ProgDVB'ye mahkum kalmamışlardır. Kalkıp çeşitli ürünler hakkında karalamalar yazabilirdim, üstelik de yukardaki gibi yalan karalamalar değil, niye arkadaşım sizin kartlarınız 1000-2000 sembol oranlı kanaları çekmiyor? bizi 2000 ile 45000 arasındaki kanalara mahkum ediyorsunuz? diyebilirdim yada soba gibi ısınan sözde Alman üretimi olan kart veya Boxlar için hem bilgisayarı güç kaynağını zorladığı dolayısı ile kasa infilakına sebebiyet verebileceği gibi, gereksiz yere elektrik tüketimini arttırdığı için saldırabilirdim. Sonuçta gereksiz yere ısı ile harcanan elektrik tüketimini %100 Alman olanlar ödemiyorlar.

Amerikan firmasının lisansı ile %100 uzak doğuda üretilen ve üzerinde tek bir Alman Malı parça olmayan kart %100 Alman Malı oluyor da, CD'sinden yazılımlarına lehimlerinden dizaynına kadar 100 kat fazla çaba harcanarak ortaya çıkarılmış bir kart neden Türk Malı sayılamıyor? Cevabı yine ben veriyim sayılmıyor çünkü SkyStar3 imha timlerinin ve onların patornlarının işine gelmiyor.

Hala Modül dosyalarını isteyen varsa Download Merkezimize baksın, bakarken de dikkatli baksın belki onu da Çinliler veya Filipinliler filan yapmıştır, bir açık vs yakalarsınız malzeme olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aqualander -- 6 Aralık 2010; 16:44:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.