Şimdi Ara

SATILIK SIFIR SAMSUNG NX MINI + 9 MM--> 399 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
3
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senmuhammet -- 31 Mart 2016; 14:44:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Satış yaptıklarım: freelyman_1980(Samsung nx500 30 mm f2.0), connectpeople(Samsung 16-50 PZ lens), ilhan_fcb(Samsung 45 mm f1.8 lens), coppermine(Samsung 30 mm f2.0 lens), brsyls(Huawei tel), souverng(Asus tablet), Ensar1367(Samsung Tab), SoNKale(ipad Mini), mrfrk88(Huawei X5) technician77(WD Live), ugur2005(HTC Touch2), opeth20(SONY PS3 Slim), 654three2(SONY PS3 Slim), isma_yil(Benq Notebook), akin9934(Kablosuz Modem), dolez(Kablolu Modem), Arbitrary(Home theatre), bazoookaaa(5.1 hoparlör), baracus(notebook cpu), MENEME2002(notebook anakart)
  • Bu fiyata kaçırmayın 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam bir fiyat performans canavarı hatta godzillası ufacık gövdesine rağmen üstdüzey lensleri takmadıkça d5100e bile kafa tutan bir cihaz ayrıca yurtdışındaki fiyatıda 700-800 lira civarı ihtiyacı olan kesinlikle kaçırmasın diyorum sadece

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

tam bir fiyat performans canavarı hatta godzillası ufacık gövdesine rağmen üstdüzey lensleri takmadıkça d5100e bile kafa tutan bir cihaz ayrıca yurtdışındaki fiyatıda 700-800 lira civarı ihtiyacı olan kesinlikle kaçırmasın diyorum sadece

Sende amma işkembeden sallamışsın birader yurtdışında 700_800tl mi hahaha iyi güldürdün gece gece.

Cihaza gelince ben alırdım şuan yazlıktayım İstanbul'da olsam alırdım elden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 10 Şubat 2016; 22:50:46 >

Orijinalden alıntı: hooper113

quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

tam bir fiyat performans canavarı hatta godzillası ufacık gövdesine rağmen üstdüzey lensleri takmadıkça d5100e bile kafa tutan bir cihaz ayrıca yurtdışındaki fiyatıda 700-800 lira civarı ihtiyacı olan kesinlikle kaçırmasın diyorum sadece

Sende amma işkembeden sallamışsın birader yurtdışında 700_800tl mi hahaha iyi güldürdün gece gece.

Cihaza gelince ben alırdım şuan yazlıktayım İstanbul'da olsam alırdım elden.

Yurtdışı fiyatı gerçekten pahalı(700-800 tl ve üzerinde), dünyada en ucuz herhalde Türkiye'de. 2 hafta önce bir elektronik markette G.Korede baktım 399.000 won(yaklaşık 1000 TL) du. Tabiki orada da kampanyalar oluyor, herşey oluyor ama şu ana kadar black friday dahil amrekiada bile Türkiyede ki fiyatı görmedi.

http://www.amazon.de/Samsung-Systemkamera-Megapixel-bildstabilisiert-Objektiv/dp/B00J5INWZ8/ref=sr_1_3?s=photo&ie=UTF8&qid=1455192801&sr=1-3&keywords=nx+mini

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Satış yaptıklarım: freelyman_1980(Samsung nx500 30 mm f2.0), connectpeople(Samsung 16-50 PZ lens), ilhan_fcb(Samsung 45 mm f1.8 lens), coppermine(Samsung 30 mm f2.0 lens), brsyls(Huawei tel), souverng(Asus tablet), Ensar1367(Samsung Tab), SoNKale(ipad Mini), mrfrk88(Huawei X5) technician77(WD Live), ugur2005(HTC Touch2), opeth20(SONY PS3 Slim), 654three2(SONY PS3 Slim), isma_yil(Benq Notebook), akin9934(Kablosuz Modem), dolez(Kablolu Modem), Arbitrary(Home theatre), bazoookaaa(5.1 hoparlör), baracus(notebook cpu), MENEME2002(notebook anakart)

• Geçen hafta burda Türkiye'de bir sitede kampanya vardı 349tl ye satıldı, şuan 420tl-450tl arası bulunabiliyor.

Yurtdışına gelince belki sende diğer arkadaşta haklı olabilir tek bildiğim kampanyalar oluyor bazen mesela almanya'da biyer de 150euro görmüştüm.

Ama şu doğru en ucuz bizde

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.