Şimdi Ara

Satılık SE Xperia™ RAY 2 aylık ve samsung n150 netbook indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2 ay önce hepsiburda.com dan aldığım sony xperia ray marka telefonum nakit ihtiyacından dolayı satılıktır. Cihaz genel anlamda temiz kullanılmış olup alındığı günden itibaren kılıfla kullanılmıştır. Aksesuarları ve kutusu eksiksiz verilecektir. Ayrıca telefonun yanında;

- telefon faturası
    -team marka 16 gb class 10 hafıza kartı onun da faturası mevcut
    -koruyucu kılıf ve ekran kılıfı
    -çekmeli kılıf

verilecektir. Fiyatı 600 Tldir. Gebze,tuzla Pendik civarı elden teslim taraftarıyım. Fiyat farkı olacak şekilde sanalpazar da ilan açılabilir. Ayrıca,http://forum.donanimhaber.com/m_65512019/mpage_1/f_/key_//tm.htm ilanındaki netbook satılıktır. Peşin 100 tl. Saygılarımla

Not: tel resimleri şu an elimde fotoğraf makinesi olmadığı için çekemiyorum ama en yakın zamanda eklenecektir.

Foto:http://imgur.com/a/7vB3S#0

Fotolar samsung gio ile çekildi kalite için kusura bakmayın.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azteca -- 6 Eylül 2012; 23:06:08 >

Açama kapama mandalını yapabilirim diyen varsa fiyat : 100 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azteca -- 6 Eylül 2012; 23:06:29 >

Orijinalden alıntı: kemiKurdu

Güzel fiyat , hayırlı satışlar

Eyvallah hocam netbook evde bos duruyor artik satilsin istiyorum telden cok memnunum ama nakite ihtiyacim olmasa satmazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün yarın ray alacağım ama paralel ithalat sıfırı 600tl. Hepsiburada 12 taksit 699 TL kampanya var. Tekzen 650 satıyor, bilmiyorum 2. elin biraz daha cazip mi olması gerekiyor acaba... Fiyatlarda sert düşüşler var tüm telefonlarda. En çok da ray gibi çıkalı 1 seneyi geçen telefonlar etkilenecek...

Neyse lafı uzatmayayım, fiyatta oynama ihtimaline karşı takipteyim,

Hayırlı satışlarınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepiest

Ben de bugün yarın ray alacağım ama paralel ithalat sıfırı 600tl. Hepsiburada 12 taksit 699 TL kampanya var. Tekzen 650 satıyor, bilmiyorum 2. elin biraz daha cazip mi olması gerekiyor acaba... Fiyatlarda sert düşüşler var tüm telefonlarda. En çok da ray gibi çıkalı 1 seneyi geçen telefonlar etkilenecek...

Neyse lafı uzatmayayım, fiyatta oynama ihtimaline karşı takipteyim,

Hayırlı satışlarınız olsun.

Hocam bir de soyle dusun bende 700 liraya aldim telefonu ayrica 50 lira 16 gb hafiza karti 10 liraya cekmeli kilif 10 koruyucu kilif 5 liraya ekran filmi toplam 775 lira. Ben sadece telefon satmiyorum .yan urunlerini de satiyorum . Bugun neredeyse hicbir telefonla 16gb class 10 hafiza karti gelmez kendin almak durumundasin . yani kisacasi birbde bu sekilde bak konuya.saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.