Şimdi Ara

(SATILDI) Sapphire RX 5600 XT Pulse 202SA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Garantisi 08.07.2022'de bitti. Hiçbir şekilde kazım işlemi yapılmadı. Voltaj düşürme veya yükseltme yapılmadı. Arıza sayılmayacak bir durumu mevcuttur: bazen sağdaki fan tam devirde dönmektedir. Ne zaman olacağı belli olmuyor. Bazen sistem açılışında, bazen video izlerken, bazen de oyun esnasında %100 hızda dönüyor ve birkaç saniye veya dakika sonra normal devire geçiyor. Bu durum çok nadiren olmakta ve sebebini bulamadım. Üretici firma kartı incelemek istedi fakat vaktim olmadığı için göndermedim. Aynı marka kartın RX 580 modelinde de bu durumu yaşamıştım şansıma bu modelde de benzer durum oldu. Kutusu mevcuttur. Model yükselttiğim için satıyorum.

Fiyat 3750 TL. Mersin Mezitli'den, İzmir Karşıyaka'dan elden teslim edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 16 Eylül 2022; 15:3:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• izmir karşıyakada oturuyorum 3750 bütçem var. bu ay baya sıkışığım.olur derseniz bugün satın alabilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • semih1175 kullanıcısına yanıt
    Salı gününe kadar rezerve edildi başkasına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman , hayırlısı olsun. Eğer rezerve iptal olursa benimle iletişime geçebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KEDJUU'ya rezerve edilmiştir.

• @KEDJUU 'ya satıldı ve kargolandı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.