Şimdi Ara

satılık samsung 320 gb sata 7200 rpm hdd (hd322hj)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    http://www.samsungevi.com/sabit-disk-samsung-320gb-3-5-sata2-7200-rpm-16mb-hd322hj-dahili-disk.html?stk=True&ref=akakce&v=0.54
    buradaki ürün. samsung hd322hj
    uzun süredir 1 tb'liğin yanında depo olarak kullanıyorum. bi sorununu görmedim, garantisi yok (eylül 2009'da alınmıştı). şuan kasada takılı istediğiniz bir test varsa yaparım sıkıntı olmaz.
    fiyat olarak 60 tl düşünüyorum
    hd tune resmi :
     satılık samsung 320 gb sata 7200 rpm hdd (hd322hj)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 24 Aralık 2011; 17:29:01 >

alış-veriş yaptıklarım; centerland, gti_koray, octavarium, susuzdedeli, Chain Punch, Levopron
  • tkp ..
    Referanslar: SökücüTim, AhlakPolisi, nicholas123, cagribrcn, murcielago, tersagun, haralampi, phatter, HepYek, Akin_Tr, MsTmS, Mysterious52, AdReNaLiNe, lumedi, EXGHOST, alican211, hell_to_hell, demircibu, yavuz42, cobi, ModifiyeMalzemecisi, hulusi, MillionDollarsMan,
    vaypcnet, atesm18 ve dahası . .

Dikkat! : scorpion4201 nickli sahtekardan uzak durun! Ayrıntılar için PM
  • takip
  • s.a hb322ıj 320 gb hdd almak istiyorum acil lazım
    olanlar satmak isteyenler acil arasın 0 546 852 93 39

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.