Şimdi Ara

SATILIK Samsug Galaxy S2 Beyaz İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihaz sıfır denicek kadar temizdir. Ne ekranında nede kasasında hiç bir deformasyon mevcut değildir. Ekranı ilk günki gibi durmaktadır. İlk günden beri ön tarafı ekran koruyucu ile kaplanmış arkası özel kılıf ile kullanılmıştır. Cihaz Pasaport kayıtlıdır. Lütfen imei kayıtlı cihazlarla karşılaştırmayın. İ9100 modelidir piyasada satılan i9100G modeli ile karıştırmayınız.

Cihaz full kutu içeri ile yollınıcaktır. Kutusu - Sarj Aleti - Kulaklığı - Usbsi. Ekstara olarak 2 adet Beyaz Renkte Korumu kılıfı verilicektir.

Satış elden yada ptt ön ödemeli kargo ile yapılıcaktır. ( Masrafları eklenicek )

Gün içersinde attığınız mesajlara dönüş yapmaktayım.

Not: Fiyat 850 tldir ve keyfi satıştır. Takas veya indirim söz konusu değildir.

Resimerine linkten ulaşabilirsiniz ;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-s2-beyaz-i9100-89702146/detay/

Aracı siteler ile satış düşünmüyorum arkadaşlar. Şimdiden anlayışınız için teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olgacxx -- 10 Eylül 2012; 23:18:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: ibolution2

Zonguldak içi niye zorunlu taksit için

Il dısını sanalpazar ile satmak istemiyorum çünkü. İmei kopyanlaması vs gibi durumlara karşılık benim için bir önlem diyelim. Zonguldakta kredı kartı olupta telefonu almak ısteyen arkadaslar ıcın kostum bu sartı ;) Elktronık cihaz alısverısınde bırebır alısverısı daha cok sevıyorum. Bu seni rağatlatmıştır umarım :) Elden alısverıs gibisi yoktur :)

Orijinalden alıntı: olgacxx

quote:

Il dısını sanalpazar ile satmak istemiyorum çünkü. İmei kopyanlaması vs gibi durumlara karşılık benim için bir önlem diyelim. Zonguldakta kredı kartı olupta telefonu almak ısteyen arkadaslar ıcın kostum bu sartı ;) Elktronık cihaz alısverısınde bırebır alısverısı daha cok sevıyorum. Bu seni rağatlatmıştır umarım :) Elden alısverıs gibisi yoktur :)

Bu da değişik bir kafa, daha neler göreceğiz kimbilir, hayırlı uğurlu olsun şimdiden

• quote:

quote:

quote:

Bu da değişik bir kafa, daha neler göreceğiz kimbilir, hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Kelimelerini biraz dikkatli seçsen iyi olur sanırsam. Karşında arkadaşın yok sonuçta. Benim satış önceliğim elden vebuda değişik bir kafa yapısı değil. Aracı sitelerde satış yapmak istemiyorum zorundada değilim. Sadece zonguldak içi telefonu almak isteyip sadece kredi kartı olan arkadaşlar için sanalpazar taksit imkanı saglıyorum. Çünkü yanyana bu işlemi yapıcagımızdan bir sorun teşkil etmiyor.

Bir dahakine buda farklı bir kafa yapısı yoke fendim daha neler görücez demenşn anlamıyok. Sitenin yarısı sadece elden alısveriş yapmaya özen gösteriyor.

• sitede ilk işte, tebrikler. zonguldaklı ve kredi kartlı arkadaşlar için hayırlı olsun
  • quote:

sitede ilk işte, tebrikler. zonguldaklı ve kredi kartlı arkadaşlar için hayırlı olsun

Alla alla :) ben nakıt satıştan yanayım sadece kredı kartı olan arkadaslar ıcın dıyorum bunu :) Sen niye dert ediniyosunki bunu illaha sitedeki bu tarz bin tane ilanı kopyalıyıp gostermek mi lazım ? Ne amacınızı nede yapmak istediğinizi anlıyamadım açıkcası. Boş zamanınız çok sanırsam. İlanı kirletmezseniz sevinirm.

Orijinalden alıntı: ibolution

quote:

quote:

Alıntıları Göster

Değişik kafa sendeymiş doğrusu.. =D

• quote:

quote:

sitede ilk işte, tebrikler. zonguldaklı ve kredi kartlı arkadaşlar için hayırlı olsun

Alla alla :) ben nakıt satıştan yanayım sadece kredı kartı olan arkadaslar ıcın dıyorum bunu :) Sen niye dert ediniyosunki bunu illaha sitedeki bu tarz bin tane ilanı kopyalıyıp gostermek mi lazım ? Ne amacınızı nede yapmak istediğinizi anlıyamadım açıkcası. Boş zamanınız çok sanırsam. İlanı kirletmezseniz sevinirm.

son defa yazıyorum, kredi kartım var internetten ödemeni yapacağım, sen kargocuyu çağıracaksın sadece ama alışverişi yapamıyoruz. çok acil nakide ihtiyacım var dersin anlarım ama sen elden alışveriş yapıp, kredi kartı olanağı veriyorsun daha çok uğraşacaksın. cidden anlayamıyorum. şuradan mesaj yazıyor gibi çağıracaksın kargoyu göndereceksin onaylanacak paran hesaba geçecek. bana uyan bir ürünü sadece zonguldakta tanıdığım yok veya zonguldakta oturmuyorum diye alamıyorum. Türkiye'nin heryerine ürün gönderdim, heryerinden ürün aldım şükür problem yaşamadım. referanslarım ortada burada diğer alış, satış sitelerinde.

sadece zonguldak için elden teslim nakit dersin anlarım. diğer türlüsünü anlamıyorum, hayırlı satışlar.

• quote:

quote:

quote:

son defa yazıyorum, kredi kartım var internetten ödemeni yapacağım, sen kargocuyu çağıracaksın sadece ama alışverişi yapamıyoruz. çok acil nakide ihtiyacım var dersin anlarım ama sen elden alışveriş yapıp, kredi kartı olanağı veriyorsun daha çok uğraşacaksın. cidden anlayamıyorum. şuradan mesaj yazıyor gibi çağıracaksın kargoyu göndereceksin onaylanacak paran hesaba geçecek. bana uyan bir ürünü sadece zonguldakta tanıdığım yok veya zonguldakta oturmuyorum diye alamıyorum. Türkiye'nin heryerine ürün gönderdim, heryerinden ürün aldım şükür problem yaşamadım. referanslarım ortada burada diğer alış, satış sitelerinde.

sadece zonguldak için elden teslim nakit dersin anlarım. diğer türlüsünü anlamıyorum, hayırlı satışlar.

5 senedir ensturman alımı- satımı yapmaktayım. Emin ol bu işlere oldukça hakimim ve buraya yazar gibi çağıracığımı bildiğim gibi kargoyla anlasmamda bulunmakta :) Sadece Elektronik cihazda bu tarz alışveriş düşünmüyorum. Senin kavrıyamadığın nokta bu. Ayrıca daha çok uğraşmıyacağım :) Ben sadece alışverişi elden yapmak istiyorum. Bir kaç arkadaşımın başına kötü şeyler geldi. Tamir görmüş cihaz yolladılar - imei kopyaladın cihaz çalışmaz halde geri geldi. Bunlar benim veya etrafımdaki insaların deneyimleri ve ben bu yüzden aracı sitelerle il dışını ürün satmak istemiyorum. Farkındaysan kimseye önce havele yapın sonra ürünü yollıyımda demedim. İllede referans diyorsan 300 tane referansım mevcut farklı sitelerde:) Bak referanaslarıma alışverişlerime yolla parayı yollıyım ürünü :) ama dikkat ettiysen bunuda teklif etmedim kimseye çünkü insanlar güven sorunu yaşıyor ve saygım sonsuz. Tekrar belirtiyorum zonguldak içinde kredi kartıyla alıcak arkadaşla aynı anda aynı pcye oturacağımızdan gönlüm bu tarz şeye razı oluyor anlatabilmişimdir umarım.

Tekrardan rica ediyorum sadece bu koşullar altında cihazı almak isteyenler iletişime geçsinler. Bu tarz gereksiz ve saçma sapan bir sebepten ötürü kimseyle tartışmak yada laf yarışına girmenini bir mantığı yok. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

• İlan günceldir arkadaşlar.

Ptt kargo ön ödemeli siste ilede yollıyabilirim dileyen arkadaşlara.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.