Şimdi Ara

SATILIK Sage Bes 810 Espresso Makinesi Duo Temp Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    SATILIK Sage Bes 810 Espresso Makinesi Duo Temp Pro

Yukarıdaki fotoğraf ürünüme aittir. Temsili değildir.

Satma nedenim, elimde bu cihaz dahil 3 adet barista tipi makine mevcut. İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum.

Ürün ile maksimum 15 kez kahve yapmışımdır. Kozmetik olarak 9.5/10 puan. Sadece bardak koyulan yerde kılcal çizikler vardır, bu da kaçınılmazdır. Kullanmadığım için kutusuna kaldırdım. Hasarsızdır ve eksiksiz tüm kutu içeriği ile gönderilecektir.

Makine hakkında yorum yazmıyorum. Bilen biliyor.

Fiyat : 9500 TL (Havale/eft ardından kargosu büyük titizlikle, kendi kutusundan ayrıca ilave kutuya koyulup yapılacaktır. Kargo bedeli alıcıya aittir)

Referanslarım için imzama & yorumlara bakabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 17 Eylül 2023; 15:40:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

• Sıfırı 8k 😁😁
  • son fiyat ne olur

• Alıcı değilim ancak merak eden olur diyerek belirtmek istedim ki; Sage olunca 15 Bar basınç üretebildiğine güvenilebilir diye düşünüyorum. Bu sayede dipsiz portafiltre ( bottomless portafilter ) alırsanız gayet güzel dayanıklı orta-başlangıç seviyesi bir makinanız olur. Breville/Sage 8 serileri için 54mm porta filtre kolaylıkla bulunabiliyor.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.