Şimdi Ara

-SATILDI- Rx 570 Sapphire Pulse Itx 4gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 -SATILDI- Rx 570 Sapphire Pulse Itx 4gb

Merhaba. Kardeşimin ekran kartını upgrade edeceğiz. Kardeşim şuan 1060 6gb kullanıyor.

Rx 570 kartımı satıp kardeşimin kartını değiştireceğiz. Ben kardeşimin kartını kullanmaya başlayacağım.

Kartı tam 2 sene önce İlk Sahibinden yine Donanımhaber aracılığı ile aldım. Ben aldığımda 1 yıl daha garantisi vardı. Garantisi 1 sene önce bitti. Ben 2.sahibiyim.

Kart tertemiz. Kutusu, faturası, belgeleri her şeyi tam. Benim alma amacım o zamanlar cod warzone çıkmıştı, fiyat performans bir kart alıp oynamak istiyordum o yüzden almıştım. Kartı sadece oyun amaçlı kullandım. Son 1 yılda da genelde dizi-film ve Bluestack de mobil oyun oynayarak geçirdim. Bu aralarda Lost ark oynuyorum 2-3 saat günde. Bunları detayları merak eden varsa diye anlattım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 2750 lira güzel fiyat hayırlı satışlar.

Teşekkür ederim.

Bu arada bu mesajınız için bildirim gelmedi bana. Neden acaba bilginiz var mı?

Biliyorum neden  

• İlk defa Türkerin yorumuna katılmıyorum, bu kart ve türevleri etherium 2.0 a geçildiğinde 1000 - 1500 aralığında olacak ve bu duruma max 5 ay var, uzun süredir kart bekleyen oyuncu tayfa için 3-5 ay daha dayanmak hiçbir şey. Fiyat şuan uygun görünse bile pahalı. Dolar istediği kadar artsın Mayıs ayı gibi çip krizi çözüldüğünde ve haziran temmuz gibi de 2.0 geldiğinde bu kartlar çöp kart olacaklar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kesin mi hocam sıfırların yanına yaklaşılmıyor miningden dolayı 2. el cihazlara güvenilmiyor

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&url=http://www.tarimdestek.net" title="" data-href="http://www.tarimdestek.net" title="">Türkiyenin En Gelişmiş Tarım Destek Sitesi</a>
  • corto kullanıcısına yanıt

napalım hocam 5 ay sonra böyle böyle olacak diye 1k ya mı satalım kartı? Piyasa neyse ona göre fiyat yazıyorum. 4bin tlye 1050ti satılıyor şu piyasada

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.