Şimdi Ara

!!SATILIK!! - RTX 2080 OC Oyuncu Sistemi - HEDİYELERİ DE VAR!!! (ÇOK UCUZ!!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
4
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 !!SATILIK!! - RTX 2080 OC Oyuncu Sistemi - HEDİYELERİ DE VAR!!! (ÇOK UCUZ!!!!)
    ÖNCELİKLE ÜRÜNLERİN HEPSİ ALINALI 1 YIL OLMUŞ OLUP; FATURALARI, KUTULARI ELİMDE BULUNMAKLA BİRLİKTE; GARANTİLERİ DEVAM ETMEKTEDİR.

    Sistem:

    Kasa - COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL (4 LED FAN)
    PSU - 850W Gold Seasonic (80+ Gold Sertifikalı)
    Anakart - MSI X570 Gaming Edge Wi-fi + Bluetooth + RGB Aydınlatma
    Ekran Kartı - RTX 2080 Asus OC, Gaming Advance (3 FANLI,RGB AYDINLATMALI)
    İşlemci - Ryzen 3700X 3.6 Ghz + Wraith Prism RGB Soğutucu + Termal Macun
    Ram - 8x2 Corsair Vengeance LPX 3000 Mhz
    SSD - Samsung 860 EVO 500 GB + Samsung 860 EVO 250 GB
    Monitör - Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Gaming Monitör

    Sıvı Soğutucu - Cooler Master 240L RGB - HEDİYE - Sıfır üründür, kutusunun jelatini bile durmaktadır


    PEKİ HEDİYE ETTİĞİM ÜRÜN NEDİR? SİSTEM YANINDA KUTUSUNUN JELATİNİ DAHİ AÇILMAMIŞ, SIFIR; COOLERMASTER 240L RGB SIVI SOĞUTUCU HEDİYEDİR


    TÜM BUNLARA EK! Bloody B2100 Klavye ve Steelseries Rival 300S Mouse, Bir adet 1280X1024 LG Monitör, Bir adet de 1280X720 PHILIPS Monitör istendiği takdirde hediye edebilirim.

    FİYAT NEDİR? FİYAT, MONİTÖR VE KASA DAHİL 12.750 LİRADIR, TÜM HEDİYELER FİYATA DAHİLDİR;

    Olası sorulara cevaplar:

    Neden satıyorum? Bu yıl kız arkadaşımla birlikte yurtdışına taşınıyoruz ve büyük eşyaları yanımda oraya götürmem mümkün değil. Elimde olsa özellikle doların arttığı bu dönemlerde bu kasayı bu fiyata bu hediyelerle asla satmazdım.

    Fotoğraf/Video alabilir miyim? Tabiki! Özelden iletişime geçildiği takdirde istenildiği şekilde video veya fotoğraf paylaşımı yapabilirim.

    Hediye ürünler satılık mı? Özelden fiyat tekliflerinizi iletebilirsiniz. Hediye ettiğim ürünleri zamanla satarsam eğer, fiyattan düşebilirim.

    Sistem nerede? Şuan Antalya'da ikamet etmekteyim ancak İzmir'e de rahatlıkla gelebilirim. Diğer illerde oturanlar için de kargo seçeneği mevcut.

    Sistemi görmeye gelebilir miyim? Tabiki! iletişime geçmeniz halinde evime misafir olarak beklerim :)

    Bunlara ek başka hediye var mı? Ek olarak belirttiklerimin üzerine, yıpranmış bir Arctis 5 kulaklığım var, onu da verebilirim. İdareten kullanabilirsiniz. Pad'lerinden birinde yırtık olması dışında herhangi bir sorun, kırık, çatlak veya kirlenme gibi sorunları yoktur. 2 yıllık bir üründür.

    Pazarlık imkanı var mı? Fiyatın piyasaya göre oldukça uygun olmasına özen gösterdim, hediyeleri de göz önüne aldığımızda çok düşük miktarda belki fiyat düşebilirim

    Takas Mümkün mü? Her koşulda bir bilgisayar ihtiyacım olduğunu göz önüne alırsak, Yurtdışına götürebileceğimden ötürü; Macbook Pro ile takas düşünebilirim.

    Garantiler ve Faturalar duruyor mu? Baştaki yazıda da belirttiğim üzere, KUTU, FATURA BULUNMAKLA BİRLİKTE TÜM ÜRÜNLERİN GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.

    Sistem ne kadar süre kullanıldı? Sistem alınalı 1 yıl olsa da yurt dışında olmam sebebiyle 2020 Mart ayından beri kullanılmaktadır.

    Anakart X570 Modeldir Bildiğinizi biliyorum fakat soru çok fazla geliyor. X570 model olmasından ötürü ilerleyen yıllarda çıkacak AMD tabanlı işlemcileri takıp çalıştırabilirsiniz.

    Fiyat da artış olur mu? Dolar aniden 100 liraya çıkıp MacbookPro'lar 100.000'lira olmadığı sürece fiyatta artış düşünmüyorum. Hak ettiğinden fazla fiyata satmanın, sattığım kişiye saygısızlık olacağını düşünüyorum.

    Oyun testleri yayınlar mıyım? İstenildiği takdirde yardımcı olmaya çalışırım.

    Sistem kullanılıyor mu? Şuan sistem kullanılmamaktadır, satış için kutuya kaldırmış bulunmaktayım. Test edileceği zaman tekrardan kurulumunu yaparım.

    İşletim sistemi nedir? Sistem içerisinde Windows 10 Professional sürüm ve Microsoft Office 2020 3 Yıllık lisans bulunmaktadır.


    !!SATILIK!! - RTX 2080 OC Oyuncu Sistemi - HEDİYELERİ DE VAR!!! (ÇOK UCUZ!!!!)!!SATILIK!! - RTX 2080 OC Oyuncu Sistemi - HEDİYELERİ DE VAR!!! (ÇOK UCUZ!!!!)!!SATILIK!! - RTX 2080 OC Oyuncu Sistemi - HEDİYELERİ DE VAR!!! (ÇOK UCUZ!!!!)!!SATILIK!! - RTX 2080 OC Oyuncu Sistemi - HEDİYELERİ DE VAR!!! (ÇOK UCUZ!!!!)!!SATILIK!! - RTX 2080 OC Oyuncu Sistemi - HEDİYELERİ DE VAR!!! (ÇOK UCUZ!!!!)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 12750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Sistem güzel duruyor. Alana ve satana hayırlı olsun inşallah
  • Fiyat bence çok uygun ihtiyacı olan kaçırmasın. Bence fiyatı ederinden az yazılmış.
  • Güzel sistem. Fiyat takip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.