Şimdi Ara

[SATILIK] Roland TD4-KX Elektronik Bateri, Pearl P2002C Twin Pedal, Vic Firth SIH1 İzole Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Davul temiz kullanılmıştır.Zaten resimlerden de anlayabilirsiniz, resimler kendi çekimimdir.Vaktim olmadığı için kullanamıyorum,bu yüzden satıyorum
    Kolileri duruyor, satış durumunda aldığım şekilde kolileyip vericem.
    Davulun yanında, Tama HT-30 tabure, Vic Firth 5A baget ve 1gb sony mp3 çalar ve davulun kaymaması için özel yaptırdığım 110-110 halıfleksi hediye ediyorum.Bunların dışında uzun uğraşlar sonucu topladığım, Metallica, Lamb of God, Linkin Park, Queen ve Soad gibi ünlü gruplarında içinde olduğu 500ün üzerinde metal parçanın davulsuz kayıtlarını da davulu alan arkadaşa cdye çekip hediye edicem.
    Davul için istediğim fiyat 2400 TL dir.

[SATILIK] Roland TD4-KX Elektronik Bateri, Pearl P2002C Twin Pedal, Vic Firth SIH1 İzole Kulaklık

Vic Firth SIH1 izolasyonlu kulaklık için 120 TL istiyorum.
    Kulaklık sadece davulla birlikte kullanıldığı için oda sıfır ayarında duruyor.

Pearl Eliminator P2002C twin pedal için 600 TL istiyorum. SATILMIŞTIR
    Çantası ve aparatları eksiksiz duruyor

Ayrıca heves edip aldığım, Ahead Lars Ulrich Signature bagetide satıyorum, 80 Tl dir. SATILMIŞTIR
    baget kutusunda duruyor, kesinlikle bu davulda veya başka biryerde kullanılmamıştır.

Davul Manisada ki evde,onun dışındaki diğer ürünler İzmir içi elden teslim edilebilir

Komisyonu alıcının ödemesi kaydı ile sahibinden, sanal pazar, gitti gidiyor gibi siteler üzerinden alışverişi yapabiliriz
    Lütfen takas teklif etmeyiniz,takas düşünmüyorum

İletişim;
    0506 922 78 40
    dr.smli@hotmail.com

Not:Arkadaşlar ürün yakın bir arkadaşıma ait rica üzerine buraya koydum,kendisine referansım.Ürünü biliyorum gerçekten temiz parasını hak eden bir ürün.
    Bunu yazmamın sebebi cihaz hakkında teknik bilgiye sahip değilim sormak istediğiniz bir şey varsa iletişimdeki telefon ve mail adresinden ulaşabilirsiniz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 24 Şubat 2012; 19:17:09 >

• Büyük hevesle 3000tl ye yakın nakit para sayarak 0 şekilde aldım,10 gün sonra paraya sıkışıp forumdan bir arkadaşa sattım..Tek kelime ile mükemmel bi alet kesinlikle tavsiye ediyorum mesh head oluşundan zil tutma özelliğine kadar alıcısını memnun eder.. hayırlı satışlar..
    Roland Micro Cube gitar amfisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.