Şimdi Ara

SATILIK Removu S1 Gimball Seti GoPro Hero3 Dahil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SATILIK Removu S1 Gimball Seti GoPro Hero3 Dahil
    Ürün çok az kullanılmıştır.

    Resimlerde görüldüğü gibidir.

    GoPro Hero 3 İle birlikte vereceğim.

    ?
    REMOVU S1
    Dünyanın ilk GoPro® kameralar için Yağmura dayanıklı Bluetooth kumandalı 3 Eksenli Sarsıntı Önleyicisi.

    REMOVU S1 çok amaçlı 3 Eksenli GoPro sarsıntı önleyicidir. S1 GoPro'nun bağlandığı heryere bağlanabilir. Bisiklete, kaska bağlayabilir, giyebilirsiniz. S1 ayrılabilir tutacakla gelir, bu tutacak bluetooth bağlantısına ve gimbal kontrolü için joystick'e sahiptir. Bu özellik sayesinde uzaktanda S1 gimbalinizin kontrolünü sağlayabilirsiniz. REMOVU S1 kesinlikle bulabileceğiniz en iyi gimbaldir.

    GoPro® kameralar kadar çok yönlü kullanım için tasarlandı.

    Hareket sensörleri ve fırçasız DC motorlar sayesinde S1 profesyonel stabilitede sarsıntısız kayıtlar almanızı sağlar. Eşsiz bağlama imkanı sayesinde daha önce imkan bulamadığınız yepyeni açılardan sarsıntısız kayıtlar almanız mümkün.

    Kablosuz Kontrol.
    REMOVU S1 bluetooth kumanda sayesinde uzaktanda sizlerin kontrolünde. Kameranızın açısını kumanda üzerinde bulunan kontrol tuşu sayesinde rahatlıkla değiştirebilir, istediğiniz açılara uzaktan da ulaşabilirsiniz. Joystick kamera yönelimini ve pozisyonunu ayarlamanızı sağlayacaktır.

    The REMOVU P1 ile (Ayrıca Satılır) GoPro HERO4 kameraların dokunmatik arayüzünü kullanarak bütün kamera ayarlarınızı uzaktan yapmanız ve canlı görüntü almanız mümkün.Dokunmatik özelliği ile Tam kontrol.

    Yağmur Geçirmez.
    The REMOVU S1 Tasarımında sizlerle en zor şartlarda birlikte olmak için, yağmura, toza ve darbeye dayanıklıdır. GoPro'nuz için özel kap ile birlikte (dahildir) yağmurda bile rahatlıkla çekim yapmaya devamedebilirsiniz.

    SATILIK Removu S1 Gimball Seti GoPro Hero3 DahilSATILIK Removu S1 Gimball Seti GoPro Hero3 DahilSATILIK Removu S1 Gimball Seti GoPro Hero3 DahilSATILIK Removu S1 Gimball Seti GoPro Hero3 Dahil
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Mart 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul, Büyükçekmece Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.