Şimdi Ara

Satılık Razer Viper Ultimate Oyuncu Mouse'u

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
    1 Satılık Razer Viper Ultimate Oyuncu Mouse'u

Selamlar. Deneme ve inceleme amaçlı alınmış, her biri 10-15 saat kadar kullanılmış iki mouse'umu satıyorum. İkisi de garantili, faturalıdır. Razer Viper Ultimate'ın fatura tarihi 20/04/2021. Glorious Model O, Amazon Türkiye'den alınma. Razer Viper Ultimate ya Sinerji'den ya da Inventus'tan alınma idi. Razer Viper Ultimate'ın kendi skatezleri de başarılı ancak Wraith PTFE skatezleri taktım, bu hâli çok daha iyi oldu. Her iki mouse'un da hiçbir sorunu yok, kozmetik ve performans olarak sıfır gibi, kutulu ve eksiksiz.

Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition: 1500 lira

G̶l̶o̶r̶i̶o̶u̶s̶ ̶M̶o̶d̶e̶l̶ ̶O̶ ̶W̶i̶r̶e̶l̶e̶s̶s̶:̶ ̶1̶2̶0̶0̶ ̶l̶i̶r̶a̶ Satıldı.

Şehir dışına kargoda kargo ücreti bana ait.

Satılık Razer Viper Ultimate Oyuncu Mouse'u

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Viper Cyberpunk fiyat takip :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt

Piyasadaki iki model hariç (Pwnage Ultra Custom Ergo Ultralight ve Pulsar Xlite) tüm hafif mouse'ları kullanmış biri olarak tavsiye ederim. Benden ya da başka bir kanaldan, elinize uyuyorsa ve FPS oyunları oynuyorsanız kesinlikle ilk üçte.

Benim elime Model D daha iyi oturduğundan Model D Wireless kullanıyorum.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.