Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK > R5 5500 + 32GB + GTX 1660 TI EVO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK > R5 5500 + 32GB + GTX 1660 TI EVO

Merhabalar. Satmak niyetiyle topladiğim bir kasa vardı ve şuan son kullanici icin hazir duruma geldi. Parça olarak satmayi düşünmüyorum. Elden alma imkani olanlar icin evim herzaman müsait istediginiz testi yapip alabilirsiniz. Kargo ile almak isteyenler icin istediği test videosu gönderilir ve kasanin kendi kutusu ile özenle kargolarim.

Özellikler;

ANAKART : ASROCK B550M PRO4 ( 2022 faturali ama daha yeni açildi )

ISLEMCI : Ryzen 5 5500 ( ikinci el aldim kutusu eksiksiz duruyor )

RAM : Team rgb 32GB 3600mhz 2x8+2x8 ( sifir alindi faturasi duruyor )

EKRAN KARTI : TUF GTX 1660 TI EVO 6GB ( garantisi devam ediyor. Forumda birden fazla sattigim kartlardan. Yetkili serviste termal bakimi yapildi ve bios güncellendi )

DEPOLAMA : ADATA LEGEND 750 GEN4 512MB ( ikinci el alindi )

KASA : MSI MAG M100R ( sifir alindi faturali )

GÜC KAYNAGI : MSI 550W 80+ BRONZE ( sifir alindi faturali )

FİYAT : 999.999 TL TEMSİLİ. FİYAT GÜNCELLENECEK ( evimde veya bana yakın olan adrese getirip elden teslim satış tercihimdir. )

NOT : Fenomenlerin sattığı toplama sistemlerin fiyatlarının farkındayım ve o minimal stoklardan alabilecek kadar şanslıysanız tabiki oraya yönelmenizi tavsiye ederim.

1080P çözünürlükte çogu oyunu rahat rahat oynatacak bir sistemdir. Fanlar ARGB. Anakart yazilimi ile renkler degistirilebiliyor.

[SATILDI] SATILIK > R5 5500 + 32GB + GTX 1660 TI EVO

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam fiyat uçuk değil mi sizce?

• Uçuk tabi. Internet fenomenlerinin 4060 lı sistemlerini ucuzdan alamayanlar için normal aslinda. Donanim fiyatlari belliyken o sistemler nasil o paralara satiliyor anlamiş değilim. Şuan bu sistemde sifirima nazaran 3bin tl ye yakin daha uygun fiyatta olmasi gerekiyor yani ilani açarken parca fiyatlarina bakip o şekilde ayarlamistim. Kasım ayı bitmeden satmayi dusunmedigim icin tekrar girip fiyatlara vs bakmadim açikcasi.

Şimdi internete baktım mesela 1660ti karaborsa sanırım 10bin küsür yazıyor ben eşdeğeri 6500XT ile fiyat kıyaslayıp 5500 tl gibi sıfır fiyatı sayaraktan bu sistemin sıfırını piyasada ki en ucuz yerlerden alırsam 19,372 TL fiyat tutuyormuş. Böyle piyasa da dediğiniz gibi benim fiyat zaten sıfıra çok yakın gibi göründüğü için yüksek kalabiliyor. Bu kasım ayı indirimleri bitene kadar satmamak en doğru karar. Millet bu hazır sistemler üzerinden nası kara para aklıyor belli değil. Bizlerde ucuza sistem aldık diye seviniyoruz resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefrelius -- 26 Kasım 2023; 19:13:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• fiyat nedir_

• mcake± kullanıcısına yanıt
    Birkac gün icinde piyasaya göre fiyati gü celleyecegim. Ama şuan icin gorunen minimum 17 500tl gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.