Uçuk tabi. Internet fenomenlerinin 4060 lı sistemlerini ucuzdan alamayanlar için normal aslinda. Donanim fiyatlari belliyken o sistemler nasil o paralara satiliyor anlamiş değilim. Şuan bu sistemde sifirima nazaran 3bin tl ye yakin daha uygun fiyatta olmasi gerekiyor yani ilani açarken parca fiyatlarina bakip o şekilde ayarlamistim. Kasım ayı bitmeden satmayi dusunmedigim icin tekrar girip fiyatlara vs bakmadim açikcasi.
Şimdi internete baktım mesela 1660ti karaborsa sanırım 10bin küsür yazıyor ben eşdeğeri 6500XT ile fiyat kıyaslayıp 5500 tl gibi sıfır fiyatı sayaraktan bu sistemin sıfırını piyasada ki en ucuz yerlerden alırsam 19,372 TL fiyat tutuyormuş. Böyle piyasa da dediğiniz gibi benim fiyat zaten sıfıra çok yakın gibi göründüğü için yüksek kalabiliyor. Bu kasım ayı indirimleri bitene kadar satmamak en doğru karar. Millet bu hazır sistemler üzerinden nası kara para aklıyor belli değil. Bizlerde ucuza sistem aldık diye seviniyoruz resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefrelius -- 26 Kasım 2023; 19:13:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
kullanıcısına yanıt
Birkac gün icinde piyasaya göre fiyati gü celleyecegim. Ama şuan icin gorunen minimum 17 500tl gibi