Şimdi Ara

SATILIK PSP JAPON v3.52 M33 ve beraberinde aksesuarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.paraya ihtiyaçtan dolayı 5 aydır kullanmakta oldugum PSP mi satıyorum.Garantisi yoktur.Şu ana kadar bi sorun yaşamadım.Japonya üretimidir.Şu anda 3.52 M33 versionu yüklüdür.ISO/CSO oyunları UMD olmadan psp ye yükleyip çalıştırabilirsiniz bu versionla

Kutusu fln herşeyi mevcut.2 sıkışmış* pixel vardır oyunlarda fln belli olmuyor anca zifiri görüntüde anca belli oluyo karanlık ortamda.Kaydedeğer bi rahatsızlık vermio hatta alan kişi farketmez bile ama ben belirteyim.Alttaki resimde belirttigim yerde catlaga benzer bişi var,parçalanma riski yok ama kırık deil.onun dışında ekranında çizik vs hiçbir sorunu yoktur.Fiyata dahil olan herşey aşağıda yazmaktadır;[*önceki ilanlarımda ölü pixel demişim.yanlış yazmışım.sıkışmış pixelle ölü pixel arasında fark varmış.2 tane pixelde sadece,pixelin 3 rengi olan mavi yeşil ve kırmızıdan biri fazla parlıyor buda karanlık ekranda çok hafif bi renk veriyor.buna ölü pixel denmiyor haliyle :)]

-Sony PSP
    -PSP taşıma kılıfı
    -Seyehat şarj ünitesi(8000mAh)[fazladan 15 saat kullanma imkanı sağlar,Ekranın 4.parlaklık seviyesinde]
    -Bileklik
    -Silikon koruyucu kılıf(üzerinde şarj,umd kapak,kulaklık delikleri var)
    -Adaptör
    -2 GB Sandisk garantili faturalı hafıza kartı + 32 mb orjinal hafıza kartı
    -PSP orjinal kulaklık
    -Kumanda
    -Ekran silme bezi

Fiyat olarak hepsine birden 320 YTL istiyorum.Lütfen yok 200 ytl veririm yok 250 ytl veririm gibi teklif atmayınız pm le.Takas kesinlikle yapılmayacaktır ve set bozulmayacaktır.

İletişim[msn] : endless_craft@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.