Şimdi Ara

Satılık PS Vita Wifi + 8GB Hafıza Kartı + Uncharted Golden A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık PS Vita Wifi + 8GB Hafıza Kartı + Uncharted Golden A
     Satılık PS Vita Wifi + 8GB Hafıza Kartı + Uncharted Golden A

ARkadaşlar ürünü 2 ay önce aldım, yurt dışıdnan gelmiş, pırıl pırıl bir cihaz. Ekranında zaten koruma bandı var, fotodan dan anlaşılacağı üzere tertemiz.

Kutusu falan her şeyi duruyor. 8g'lık hafıza kardı var, yanında uncharted golden abbyy oyunu, orjinal.

Tertemiz, 2 saat kullandım ya da kullanmadım, ipad'in yanında boş yatıyor ve benim acil paraya ihtiyacım var.

Ürünü 600'e aldım, ama acip para ihtiyacım olduğu için 500'e satıyorum, gerçekten tertemiz..

Ankara önceliğim.. Elden teslim düşünüyorum.. Yine de her yolu konuşabiliriz.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Sorunsuz alışveriş yaptıklarım; HyDeS, Şef_X, 15, ereneren, ShankaFB, pharmacist, ecay, otaku, turkarslan, Fraulein, puma59, La_Fonten, TheRecRuiT123, Adolf Mogolo, o3, MrBlack, JouLex, marine-gear, ajinco, Kerem_06, ISLAMBOL, StrangerXT, vbalikci, s7ev7e7n, Bir Kedi Gördüm Sanki, silhoutte
  • Mesajları yanıtladım..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.