Şimdi Ara

satılık: Phonak Pfe 111 (satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün Nisan2012 tarihinde Phonak-Türkiye yetkili satıcısından alınmıştır. Son derece temiz durumda olup mekanik yada fizikel hiç bir problemi bulunmamaktadır. 19 ay daha garantisi mevcuttur.

Ses olarak metal-rock türleri için bu fiyatta sınıfının en iyisidir. Referans sayılabilecek bir kaynak olan joker'in 250 adet civarı kulak içi kulaklık incelemesinden 8,8 puan ile gayet hatırı sayılır bir puan almıştır.

Fiyatı:210 tl dir.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indicavia -- 4 Eylül 2012; 21:49:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

bende 112 111 kullandım ve şuandada 122 modelini kullanıyorum şukadarını söyleyeyim kulaklığın detay ve sahnesi sizi çıldırtır eyer bol enstrumanlı parçalar dinliyorsanız mp3 player uyumuda çok önemli ama ve bunun yanında anfi şart armatürü ağır yük çektiği için sade olarak yeterli ses gelmiyor ( bana göre yüksek ses dinlediğim için) e6 anfi ile şaha kalkıyor imzamdaki bir örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 2 Eylül 2012; 21:12:15 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.