Şimdi Ara

Satılık Palit 8800GT Ekran Kartı [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Satılık Palit 8800GT Ekran Kartı [SATILDI]

Fifa 15'e geçiş sırasında DX11 destekli bir ekran kartına ihtiyaç duyduğum için 6 senedir beni bir gün bile yarı yolda bırakmayan, canımdan çok sevdiğim ekran kartımı satıyorum. Ne bir arıza, ne bir sorun, orijinal aldığım gibi duruyor yıllardır ve şimdiye kadar çalıştıramadığı oyun olmadı. Bilenler bilir zaten bu kartı, zamanında sağlam bir fiyata almıştım, ama yenilemenin vakti geldi sanırım. [Halen kullanmaktayım bu kartı]

Fiyat konusunda kararsızım, 2. el alım-satımı sadece kitaplar üzerinden yaptığım için belirlediğim fiyat abes kaçarsa kusura bakmayın çünkü hali hazırda bu kartın satıldığı bir yer göremedim 2. el olarak.

80 TL istiyorum. İzmir için elden teslim edebilirim. Bu fiyata kargosu benden. Pazarlık olur, ama o zaman da kargoyu alıcı karşılar.

Satılık Palit 8800GT Ekran Kartı [SATILDI] Satılık Palit 8800GT Ekran Kartı [SATILDI] Satılık Palit 8800GT Ekran Kartı [SATILDI]

Resimlerini bizzat çektim. Arkadan çekmeyi unutmuşum ama isteyene onu da çekip gönderirim. 2 adet DVI çıkış var arkasında.

Genel özelliklerini de Everest ile çektim, kartımız Sonic olan versiyon değildir bu arada haberiniz olsun.

Satılık Palit 8800GT Ekran Kartı [SATILDI]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 16 Eylül 2014; 9:07:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hakikaten vakti zamanının güzel performans veren bir kartı. Bende de aynı kartın SPARKLE tarafından üretilmiş bir modeli var. Kıyaslama olsun diye soylemek istiyorum eskiden elimde ati2600xt bulunuyordu ve bu kart ondan daha iyi performans vermekte. Donanımsal video çözme özelliğinede sahip olduğundan düşük işlemcilerde (pentium4-pentiumD gibi) bile uygun yazılım ile FULL HD video sorunsuz oynatabiliyor.
  • Kesinlikle. Ben sıkıntısız şekilde 1080P filmleri izleyebiliyorum.

Tekrardan belirteyim, benim işimi hala görürdü bu kart Fifa 15 artizlik yapmasa. Kesinlikle elden çıkarmazdım çünkü bugüne kadar oynamak istediğim her oyunu bir şekilde oynamamı sağlamıştır.

• Satılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.