Şimdi Ara

[Satılık] Noctua NH-D14 işlemci soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar. Şubat 2015 tarihinde Inventus'dan satın aldığım Noctua NH-D14 işlemci soğutucusunu sıvı soğutmaya geçiş sebebi ile satıyorum.

Ürün tertemiz durumdadır. Fanları, soğutucunun kendisi ve aksesuarlarında hiç bir sorun yoktur. Aksesuarları ve montaj aparatları ilk günkü gibi muhafaza edilmiştir.

Ürünün daha 4 yıldan fazla devam eden garantisi bulunmaktadır. Faturası ve full kutu içeriği ile yeni sahibine teslim edilecektir.

Fiyat: 180 TL

NOT: Soğutuca ait fotoğrafları daha sonra ekleyeceğim.

Takas düşünmüyorum. Ankara içi elden teslimat veya tüm Türkiye'ye kargo yapılabilir, kargo alıcıya aittir.
    Ürün fiyatına site komisyonu eklenmek suretiyle sanalpazar.com'dan ilan açabilirim, bu şekilde taksitli alışveriş yapabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugzy -- 22 Mart 2017; 23:26:58 >

• Sahsima rezerve edilmistir, iletisim kurup hesap numarasini alabilirsem muhtemelen satis gerceklesecek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün tarafimdan alinmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fatihoksuzoglu78

satıcı benle iletişime geçmişti elden alabilirsiniz diye siz nasıl aldınız peki ?

Satici urunu ilk bana satti, hesabina parayi yatirdim. Daha sonra bundan vazgecip "cok hastayim sogutucuyla ugrasamam" diyerek satisi iptal ederek, bana sattigi urunu daha sonra size satmaya karar vermis herhalde. Bu kadar durust, ahlakli bu satici arkadasimiz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.