Şimdi Ara

SATILIK N80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon 1,5 yıl evvel Bscol nikli kişiden alınmıştır.. şu an garantisi bitmiş durumdadır.. ben aldığımdan bu yana herhangibir arıza yada servis yüzü görmemiştir ayrıca ben alırken açılmamış diye almıştım

telefon hacklenebilir versiyona sahiptir.. siyah renklidir

full ve kutusuyla, içeriğiyle birlikte yollanacaktır.. yanında ilaveten 3.5 jack dönüştürücüsü verilecektir. kutu da şu var mı diye soracaklar özelden yazabilir

şarjı hala 2 gün ortalama kullanımla, 3 gün ise az kullanımla gitmektedir.. wireless yoğun kullanımda 1 gün, sürekli müzik dinlemekle 1.5 günden fazla gitmektedir.(şarj değerlendirmelerinde telefon 24 saat kapatılmadanki kullanım şekli ile yazılmıştır)

kızağı kesinlikle ilk günkü gibi sertliktedir.. zaten az kullanılmıştır. ekranda kılcaldan bile ince biraz çizik vardır ama asla dikkat çekici değildir. kozmetik durumu bu yaştaki bir cihaz için oldukça iyidir.sadece arka kapakta bir çizik ile üstteki iki köşede çok dikkatle bakmadan belli olmayan renk aşınması vardır.

cihazın resimlerini mesajı yazdıktan sonra çekip koyacağım.

FİYAT 250 TL olup forum gelenekleri gereği önce para sonra kargo şeklinde olacaktır.. referans isteyene referans anında temin ediecektir

takas düşünmüyorum çünkü 5800 aldım boşa çıktı o yüzden satılıyor ve ben telefondan çok memnundum

SATILIK N80

SATILIK N80

SATILIK N80

SATILIK N80

daha detaylısını webcam den gösterebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmiker -- 15 Şubat 2009; 16:23:46 >

•  SATILIK N80

SATILIK N80

SATILIK N80

SATILIK N80

• eyww... 11 tane resim yükledim sadec bunları verdi imageshack
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.