Şimdi Ara

Satılık MSI GE40 notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Çok güzel bir şirket bilgisayarım olduğu için kendi notebookumu satılığa çıkardım.

Ayrıca garantili faturalı 9-10 ay kullanılmış tertemiz hasarsız AOC E2461Fwth 23.6" monitörümde 400 tl den satılıktır. SATILDI

MSI Ge40
    http://www.msi.com/product/nb/GE40-2OC-Dragon-Eyes.html#hero-overview

teknik özelliklerine üstteki linklerden ulaşabilirsiniz.

- 8 Gb Ram(tek modül, artırılabilir) / i74702 işlemci / Gtx760M 2 Gb / 128GB SSD + 750 GB 7200RPM HDD / 14" ekran 1600*900 çözünürlük ( harici monitör ile artırılabilir.)

7-8 ay kullanıldı 15-16 ay daha garantisi mevcut. Hiçbir DARBESİ-HASARI-ÇİZİĞİ bulunmamaktadır.
    PC Freedos sanalmarketim'den aldım, kendim windows 8.1 kurdum sorunsuz çalışmakta, format atıp tüm driverlarını yükleyip vereceğim, alıcı isterse bootable flash disk halinde windows 8.1'de verebilirim.

İstanbul içi elden alışveriş tercihimdir,
    Fiyat: 2400TL

TAKAS düşünmüyorum.
     Satılık MSI GE40 notebook Satılık MSI GE40 notebook Satılık MSI GE40 notebook
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.C.Eylem -- 22 Eylül 2014; 8:25:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar. İlanınızı daha öncede görmüştüm. Yalnız o zamanlar uygun olan fiyat bugün için pahalı kalmış, revize şart görünüyor.

16GB RAM, i7 işlemci, 4GB GTX860m 1TB+8GB SSHD olan Lenovo Y50 Peşin 2615TL'ye satılıyorken bu fiyata satmanız zor. Yok pahasına gitmesini kimse istemez ancak satmak istiyorsanız fiyatı gözden geçirmenizde fayda var.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    teşekkürler görüşleriniz için.
    Yalnız bu notebookun olayı 1.9 kilo olup oyun notebooku olmasıdır. çok incedir bunun ayarında bir gigabyte'ın birde razer bladein notebooku var 3500-4000 lira civarlarında.
    Ayrıca bu notebooktan daha kalmadı piyasa da.
    evet lenovo y50 daha performanslı ama çok kötü bir ekranı var ve kalın ağır.
    Bu cihaz portatif uzun batarya ömürlü ve aynı zamanda performanslı bir notebook arayanlar için.
    3200 liraya falan denk gelmiştim internette en ucuz..
    8gb ram ile 16 gb ram arasında oyun amaçlı bir fark yok 16 gb a ihtiyaç yok.
    Şarjı 6-7 saat gidiyor web kullanım olunca.
    128 gb SSD ile 1tb SSHD dedikleri aynı tutulamaz. bakın piyasada ne kdr msata 128GB olanları. MSI bile 500 lira fark koyuyor sırf 128 gb ssd için
    MSI GE40 diğer serilerden farklıdır. Kullanım amacına uygun olanlar için idealdir.
    Lenovolar y510P de dahil önceki seriler de oyun için başarılı cihazlar değiller. hicbir zaman ekranlarını da beğenmedim zaten.

Ben bu notebooku bataryasız yanımda taşıyıp 6-7 saat kullanabiliyorum. gerektiğinde performans isteyip oyun da oynayabiliyorum.
    Kütük lenovo ile 3 saati göremezsiniz. o ekranı ile dışarıda yansımadan bişi izleyemezsiniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Elimdeki macbook air'i satar satmaz alacagim msi'i..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.