Şimdi Ara

[SATILDI] MSI B450 Tomahawk (ilk versiyon, garantiye gönderilmiş, anakart usb3 çalışmıyor) - 400 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    edit2: 4yashiro'ya satılmıştır.

    edit: bugün forumdan bir arkadaşa kargoya verecekken fark ettim. anakart üzerindeki usb 3.0 pinlerinden birisi kopmuş. kasada önde bulunan usb 3.0 slotunu kullanamayacaksınız harici bir kart takmadığınız sürece. fiyatıda bu nedenle düşürdüm.

    15.03.2019 tarihinde vatan bilgisayardan aldım. 5 ay civarı garantisi kaldı. kutusu yok. online fatura, io shield ve cpu fan montajı için gereken arka plakası mevcut.

    anakartın hikayesini anlatayım, alacak arkadaşın hakkına girmek istemem.

    vatanbilgisayara şikayetimi söyleyip garantiye gönderdim, ses portlarından çıkış alamıyordum. anakart sanki hiç ses kartı üretilmemiş gibi driver kurunca bile resetten sonra kurulmamış gibi oluyordu. vatanbilgisayar bios güncelleyip problem yok diye geri gönderdi. bu sorun elimdeki işlemciden kaynaklı da olabilir bilemiyorum, mini itx sisteme geçtim, şimdiki anakartta ses geliyor. bu ses gelmeme olayı wraith max soğutucu taktıktan sonra oldu. montajı sırasında işlemciye çok baskı uyguladığım için böyle bir şey olmuş olabilir bilmiyorum. ses kartı takarak problemi çözmüştüm.

    fotoğraflarda arka kısımda mosfet ve vrmlerin bulunduğu yerlerde yanık/koyuluk gözüküyor fotoğrafını çekerken fark ettim. işlemcim 2600x, o/c yapmadım offset voltaj eksi (0.0500) ayarladım. dark guardian kasa ile butun fan slotları dolu kullandım. neden böyle olmuş olabilir bilmiyorum.

    fiyatı için -edit-400 lira istiyorum, kargoyu iş yerinden istediğiniz firma ile karşı ödemeli gönderirim, şubeye gitmek için vaktim olmuyor. kargo ücreti fiyattan düşülür. referans sayısı 5 üzeri kişiler kendi testlerini yapıp ödemeyi sonra gönderebilirler. dediğim gibi hakkınıza girmek istemiyorum, anakart çalışıyor ancak ben sıkıntı yaşadım. vatanbilgisayara göre problem yok. evde boşta duracağına uygun fiyattan birinin işine yararsa artık.

    iyi forumlar dilerim, özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
    [SATILDI] MSI B450 Tomahawk (ilk versiyon, garantiye gönderilmiş, anakart usb3 çalışmıyor) - 400 TL
    [SATILDI] MSI B450 Tomahawk (ilk versiyon, garantiye gönderilmiş, anakart usb3 çalışmıyor) - 400 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 25 Ekim 2020; 22:30:28 >



  • Anakart üzerinde bir darbe vs göremedim, belki işlemci soketinde yada işlemci pinlerinde olan bir hatadan dolayı ses alamıyor olabilirsiniz, ayrıca o yanık dediğiniz yerler aşırı sıcaktan eriyip içerisindeki yağımsı sıvıyı dışa veren thermal pad'lere ait. bir zararı yok yani.
  • BoSsOfDMaX kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. içim biraz ferahladı sıkıntısı olmayacak inşallah alanın
  • günceldir
  • fiyat takip
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.