Şimdi Ara

satılık Mozart 7 HTC usb arızalı uygun fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Uşak
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    full kutusunda pasaport kayıtlı simfree. usb flexisinde ariza var filmi degismesi gerekiyor usb calismiyor suanda cihazda baska bir sorun yok harici sarj cihazi ile sarj ediyorum kullaniyorum eldeki cihaz fazlaligindan dolayi satisa koyuyorum. takas mlsf yoktur.

fiyat 450 lira. filmi yurtdısından cikma olarak getirttim bakalim olurmu olmazmi bilmiyoruz sifir film olmadigi icin suanda cihaz tamirde film degisimi icin

arkadaşlar burası cocuk parkı degil lutfen guveni olmayan arkadaşlar boşa pm atarak kendilerini yormasinlar. Bana güvenmeyene Ben Neden Güveneyim?
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 16 Şubat 2012; 13:12:59 >

şarj edememesi dışında negatif bişey yok

zaten müzik ve foto atmak için zune ile eşitlemek gerekiyor zaten bunu da bt ile yapmak mümkün

ama gel gelelim şöyle bi durum sözkonusu

1 telefonu sürekli açık tutmak isteyen biri için yedek batarya(ki feci şekilde şarj tüketen wp7 li cihazlar için özellikle) şart

2-wp7 li telefonların kıymeti ne yazık ki pek anlaşılamadı o yüzden fiyatları oldukça düşük seyir etmekte

geçenlerde doğubankda biraz dolaştım

500 lira civarında sıfır wp7 li mozart trophy optimus 7 omnia 7 bulmak mümkün

hatta bundan bi süre önce sıfıra yakın mozart 475 almıştım

dolayısı ile fiyat konusunda baya bi revizyon şart

Orijinalden alıntı: yogun54

şöyle bi düşündüm de usb si çalışmazsa bi wp7 li telefon nasıl bir etkisi olur

şarj edememesi dışında negatif bişey yok

zaten müzik ve foto atmak için zune ile eşitlemek gerekiyor zaten bunu da bt ile yapmak mümkün

ama gel gelelim şöyle bi durum sözkonusu

1 telefonu sürekli açık tutmak isteyen biri için yedek batarya(ki feci şekilde şarj tüketen wp7 li cihazlar için özellikle) şart

2-wp7 li telefonların kıymeti ne yazık ki pek anlaşılamadı o yüzden fiyatları oldukça düşük seyir etmekte

geçenlerde doğubankda biraz dolaştım

500 lira civarında sıfır wp7 li mozart trophy optimus 7 omnia 7 bulmak mümkün

hatta bundan bi süre önce sıfıra yakın mozart 475 almıştım

dolayısı ile fiyat konusunda baya bi revizyon şart

yazmayi unutmusum ikinci bataryasi mevcut orjinal olarak :) sarj konusunda sıkıntı yok cunku yogun kullanimda bile sarji 2 gunde bitiremedim bunun canlı sahidi m35 mustafadir :)

wp7 li cihazlarda trophy optimus omnia ne yazikki mozartin ozelliklerinin yanına yaklasamaz. ayrıcada dogubankta 500 liraya mozart bulmak mumkun degil hatta sifir demissin asla oyle bir ihtimal yok ha olur belki nasil olur jtag yemistir imei icin cihaz ole bulursun ama iki gun sonra elinde cihaz patlarsa ozaman 500 liradanda olursun :) usb flexi 15 sterlin yani 35 liraya ebayda var ama turkiyeye gondermiyor satici almanyada tanıdıgı olan biri aldirip gondertebilirki ben kuzenime soyledim bakalim alip yollayabilirse satistan cekerim cihazi zaten mango surumu cikti ki ne android ne ios hicbiri wn7 gibi olamaz.

• wp7 hakkında söylediklerine sonuna kadar katılıyorum

bence en hızlı en stabil işletim sistemi şu anda

ancak şarj için aynı şeyi söyleyemiyeceğim

ben tüm cihazları yoğun kullanan biriyim

wp7 li cihazlarda ne yazık ki şarj süresi benim için tatminkar değil çünki sabah şarjdan aldığımda akşam üstü 6-7 gibi lowbat uyarısı veriyor

wp7 şarj süresini çözsün kullanacağım yegane işletim sistemi olacak

bunun içinse sanıyorum nokianın cihazlarını beklemek zorundayız

wp7 li cihazlar donanım olarak birbirlerine çok yakınlar

sadece kamera özellikleri farklılık gösteriyor

hd7 optimus7 mozart7 kullanmış biri olarak bunu söyleyebilirim

mozartın kamerası xenon flaşı ve lensi sayesinde iyi foto çekmeye imkan tanıyor

neyse iyi satışlar diliyorum

wp7 yi herkezin denemesini tavsiye ediyorum

• wp7 ye alisan birdaha vazgecemiyo olede kotu bi yanı var :D
    ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM : ereneren , Kimmeryalı_Conan , SolidRock , tevrat52 , eternalsun , HighVoltage , NOREMORSE , cartok , fenerbostan007 , Yunpa_ltd , eBRiHanceR , fateeh33 , mytwins , utkutoprak , öztin , djemo31 , NiKIL , army6rr ,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

buna benzer bi cihaz burda aynı sorunlu aynı ekipmanla 2 3 ay önce 350 civarı satılmıstı cok eminim kacırınca baya üzülmüstüm

2 3 ay once o satilan cihazin kaydı patladi 200 lira odenerek kayıt silinip kayıt edildi tekrardan peki bunu biliyomusun üzülmene gerek yok yani

bende HTC 7 lerde böyle kronik bir problem var sanırım diyordum

Ama 200 tl kayıt için fazlaymış ya burda 100 tl piyasası neyse hayırlı satışlar sana

Curve 8520 sıfır kutusunda kapalı acılmamıs takas düşünürsen görüselim
    ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM : ereneren , Kimmeryalı_Conan , SolidRock , tevrat52 , eternalsun , HighVoltage , NOREMORSE , cartok , fenerbostan007 , Yunpa_ltd , eBRiHanceR , fateeh33 , mytwins , utkutoprak , öztin , djemo31 , NiKIL , army6rr ,
  • Cihaz o ama 2 3 ay deil 6 aydir bende forumdan kayit altina aldirilmis cihaz ki haysiyetsiz dolandirici cikmis kayit eden herkesin kayit islemi patladi bi sure sonra atil oldu cihazlar ben 200 liraya once patlayan kaydi sildirdim sonra tekrar kayit ettirdim o yuzden pahaliya patladi takas pek dusunmuyorum olursada uste 250 300 lira alacagim sekilde takas dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhdrc -- 17 Aralık 2011; 15:34:47 >
  • yazılmıs yazi ama nedense o tamiri mumkun olmayan cihazi nasil sorunsuz diye satiyorsunuz hemde kullanici isminizi neden degistiriyorsunuz cok merak ediyorum. sorunlu cihaz forumda sattim bircok kez ve alan arkadaslar referanslarimda mevcut ben kimseyi kandirmiyorum ki sorunu neyse soyluyorum ve alan arkadas bunu bilerek aliyor yapılmayacak cihazi zaten tutupta satmam ben cok sukur okadarda kuculmedik haysiyetimizi kaybetmedik. ben sirf ekraninda toz var dedi arkadas diye cihazi sorgusuz suhalsiz geri alan bir insanim ki beni taniyan taniyor.. sorunlu alısverisim sukur olmadi ismimde sorunlu kısmında hic gecmedi ama siz yazdiklarinizi neden silip sonra hayırlı satışlara cevirdiniz anlayamiyorum kim sorunlu acaba bu forumda
  • usb nin tamiri bence o kadarda abaryilacak bir durum degil. gecen gun touch pro 2 nin usb soketini degistirdim 35 tl ye hallettiler. genelde 30 ila 50 tl civarinda fiyatlar degisiyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fatal1ty

usb nin tamiri bence o kadarda abaryilacak bir durum degil. gecen gun touch pro 2 nin usb soketini degistirdim 35 tl ye hallettiler. genelde 30 ila 50 tl civarinda fiyatlar degisiyor diye biliyorum

bu cihazin iste usb si direk islemciye baglantili flex ile flexde ebayda var ama ingilterede satıcı trye gondermiyor almanyada kuzen var olmadi ona aldirip kullanmaya devam etcem zaten
    Alışveriş yaptıklarım
    ----------------------
    whamx, MsTmS, ergin, emynation, ankaacan, electrician, gtikoray, marine-gear,, BuyBack, KURSAD, SorrowOcean, necoinside, fast-man, vesper2663,tugrul_ist, eyqi, furkan_10, Core2han, mustiak2, Caglarx, ıcouldnt, Mithgor, speed39
    (curaat,ISLAMBOL,kachus : Güvenmeyin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: conax

valla bende htc almayı dusunuyorum
    arkadasın baslıgını gordum soracam seylerde var ama anlassak bile odeme ve cihazı alıp deneme konusunda takıldım

soracaginiz tum soruları cekinmeden pm yolu ile sorabilirsiniz yada telefon numaram profilimde var arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 23 Aralık 2011; 14:19:00 >
  • Cehalet basa bela kanka...
    Referans sistemi ile çalışmayı bilmeyen biri ile alışveriş yapmıyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.