Şimdi Ara

Satılık Marshall MG15CDR (İstanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,yeni eve taşındım ve yer sıkıntısı çekiyorum. Bu nedenle Marshall Ms2 aldım ve elimdeki amfiyi satmak istiyorum. Amfinin tek sorunu resimlerde de görüldüğü gibi tutma kulbunun bir tane plastik kapağı yok. Ne amfinin sesine,ne de donanımına etkisi var. Kulp hala çalışıyor,sadece görüntü olarak bozukluk var.

Duvarlar çok ince olduğundan amfiyi aldığımdan bu yana kulaklıkla çaldım. Pedal ve prosesör kullanmadan çok güzel tonlar aldım. Zaten FDD ve Reverb özelliği var amfinin. 15w kategorisinde fiyat/performans canavarıdır. Amfiyi sadece taşındığım zaman dışarı çıkardım,diğer zamanlarda hep evde kullandım ve sesini 2. kademeden yukarı bile çıkarmadım.

Önceliğim İstanbul'da denettirerek satmaktır. Avrupa yakasında hemen hemen her yere getirebilirim.

Takas sadece 12 telli gitar, yazılım atışmış Psp veya HD5850 ekran kartı ile vardır ( altını üstünü konuşuruz )

Amfi için istediğim fiyat 185 liradır.

Satılık Marshall MG15CDR (İstanbul)  Satılık Marshall MG15CDR (İstanbul)  Satılık Marshall MG15CDR (İstanbul)  Satılık Marshall MG15CDR (İstanbul)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.