Şimdi Ara

SATILIK ★ M9 Bayonet | Solgun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SATILIK ★ M9 Bayonet | Solgun Factory New.

Her şehir olmasada hemen hemen heryerde tanıdığım var elden satılabilir.

İletişim, pazarlık =http://steamcommunity.com/id/Auroraaaaaaaa/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AURORA-07 -- 19 Nisan 2016; 11:13:52 >

• yüzde kaç fade?
    Steam
  • güncel satılmadı
    Steam
  • %95 fade bu bıçak 4. pembe dişi yok.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ★ Bayonet | Lekeli
    11 yıl önce açıldı
    Satılık M9 bayonet gizli şehir
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    :D çok zekisin ele verdin beni ne yapıcam aman tanrım, kanıtla bakalım görsün herkes rezil et beni

Orijinalden alıntı: merteagle

:D çok zekisin ele verdin beni ne yapıcam aman tanrım, kanıtla bakalım görsün herkes rezil et beni

Benimle ilgili doğrudan bir sorununuzmu var hocam ? Zira sanki öyle gibi yazmışsınız. Eğer fade patterni hakkında yeterli bilginiz yoksa insanlara yanlış bilgiler vermeyiniz. %100 fade diye %95 fade Sattığınızda alıcının 100 lira civarı bir kaybı olur. Ha eşyayı itelemeye çalışıyorsanız işinizi bozdum, kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuelTaLas

quote:

Benimle ilgili doğrudan bir sorununuzmu var hocam ? Zira sanki öyle gibi yazmışsınız. Eğer fade patterni hakkında yeterli bilginiz yoksa insanlara yanlış bilgiler vermeyiniz. %100 fade diye %95 fade Sattığınızda alıcının 100 lira civarı bir kaybı olur. Ha eşyayı itelemeye çalışıyorsanız işinizi bozdum, kusura bakmayın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: QuelTaLas

quote:

Orijinalden alinti: merteagle

:D çok zekisin ele verdin beni ne yapicam aman tanrim, kanitla bakalim görsün herkes rezil et beni

Benimle ilgili dogrudan bir sorununuzmu var hocam ? Zira sanki öyle gibi yazmissiniz. Eger fade patterni hakkinda yeterli bilginiz yoksa insanlara yanlis bilgiler vermeyiniz. %100 fade diye %95 fade Sattiginizda alicinin 100 lira civari bir kaybi olur. Ha esyayi itelemeye çalisiyorsaniz isinizi bozdum, kusura bakmayin.

işte kanıtla diyorum size %95 olduğunu ? hani bi ss olur fotoğraf olur ortaya atlıyorsunuz bari kanıtınızla birlikte atlayın ki beni rezil edin işimi bozun millete itelediğimi düşündürün, boşu boşuna insanların aklını karıştırmayın

• quote:

quote:

quote:

:D çok zekisin ele verdin beni ne yapicam aman tanrim, kanitla bakalim görsün herkes rezil et beni

Benimle ilgili dogrudan bir sorununuzmu var hocam ? Zira sanki öyle gibi yazmissiniz. Eger fade patterni hakkinda yeterli bilginiz yoksa insanlara yanlis bilgiler vermeyiniz. %100 fade diye %95 fade Sattiginizda alicinin 100 lira civari bir kaybi olur. Ha esyayi itelemeye çalisiyorsaniz isinizi bozdum, kusura bakmayin.

işte kanıtla diyorum size %95 olduğunu ? hani bi ss olur fotoğraf olur ortaya atlıyorsunuz bari kanıtınızla birlikte atlayın ki beni rezil edin işimi bozun millete itelediğimi düşündürün, boşu boşuna insanların aklını karıştırmayın

umarım susarsın artık.

Buda gerçek %100 fade guidesi : Here is my m9 fade % guide based on red tooths -http://imgur.com/a/rCgf8

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 6 Nisan 2016; 12:03:26 >

• Aynen hakli %95 fade bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

umarım susarsın artık.

Buda gerçek %100 fade guidesi : Here is my m9 fade % guide based on red tooths -http://imgur.com/a/rCgf8

ee peki buna ne diyeceksin ? yada diyeceksiniZ ?

• QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    ben şikayetimi ettim hakkında, alışverişlerim elden veya aracıyla birlikte olduğu için sen dert etme konu kirletme boşu boşuna :)

ben şikayetimi ettim hakkında, alışverişlerim elden veya aracıyla birlikte olduğu için sen dert etme konu kirletme boşu boşuna :)

Evet şimdi PeaceHD olduğun konusunda emin oldum. Seni sadece peacehd ile olmakla suçladım dolandırıcılıkla suçlamadım. Sense direk dolandırılmaya karşı olan önlemlerini yazıp İnkar etmeden direk beni şikayet etme yoluna gitmişsin. Bu konudaki yazış stiline bakarsanız bu elemanla PeaceHD nin aynı kişi olduğunu anlamanız pekte zor olmayacaktır. Kendisi forumda birçok kişiyi dolandırmış meşhur bir dolandırıcıdır. Hiçbir şekilde alışveriş yapmamanızı öneririm. Başarılı bir şekilde itemi alsanız bile scamdan ban yeme ihtimaliniz yüksektir.
    İlgili Konu :
    http://forum.donanimhaber.com/m_105373292/tm.htm

Elindeki m9 bayonette büyük olasılıkla scamlanmış bir item. Geçen gün m9 bayonet fadesi dolandıran arkadaşıda büyük ihtimalle sen dolandırdın.

@sensoyeralp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 6 Nisan 2016; 16:29:44 >

• quote:

quote:

Evet şimdi PeaceHD olduğun konusunda emin oldum. Seni sadece peacehd ile olmakla suçladım dolandırıcılıkla suçlamadım. Sense direk dolandırılmaya karşı olan önlemlerini yazıp İnkar etmeden direk beni şikayet etme yoluna gitmişsin. Bu konudaki yazış stiline bakarsanız bu elemanla PeaceHD nin aynı kişi olduğunu anlamanız pekte zor olmayacaktır. Kendisi forumda birçok kişiyi dolandırmış meşhur bir dolandırıcıdır. Hiçbir şekilde alışveriş yapmamanızı öneririm. Başarılı bir şekilde itemi alsanız bile scamdan ban yeme ihtimaliniz yüksektir.
    İlgili Konu :
    http://forum.donanimhaber.com/m_105373292/tm.htm

Elindeki m9 bayonette büyük olasılıkla scamlanmış bir item. Geçen gün m9 bayonet fadesi dolandıran arkadaşıda büyük ihtimalle sen dolandırdın.

@sensoyeralp

ya istediğin yere git :D ben diyorum ki ALIŞVERİŞLERİM ELDEN VEYA SAĞLAM ARACILIK aracılığıyla olacağı için sıkıntı yapmıyorum :Dhttp://steamcommunity.com/id/Auroraaaaaaaa/ steam profilim sırf senin için sırf şu cümlelerin için bıçağı satmam sende kaydet bi not defterine bak bakalım siliniyormu silinmiyor mu , seni bi kaç konudada gördüm çok muhalefet olmuşsun hakkında , hakkımda , hakkımızda hayırlısı :D iyi forumlar

• Herkes bilmedn etmeden konulmuş. Arkadaşın ismi mert yaklaşık 4 senedir tanırım ve herhangi bi dolandırıcılığı olamaz. Kanıt olmadan önyargı ile milletin üstüne gidemez , kismeyi suçlayamazsınız.

http://steamcommunity.com/id/gavurahmet bnm profilim ve ben bu adama referansım. Sizin o peace'midir nedir onla alakası yok. Gidin başka yerlerde ön yargı yapıp konu kirletin. Alacak varsa aracı kullanılır alınır. Blut olur Drmel olur.
    milletin canı sıkılıyor geliyor konumu kirletiyor ya :D tamam kardeşim gold bu 85 fln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.