Şimdi Ara

Satılık LG G2 Beyaz - Kutusunda & Çiziksiz ***SATILDI***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat/Performans olarak 2013'e damga vuran LG G2 16GB Beyaz telefonumu satıyorum. Telefondan çok memnun olmama rağmen kız arkadaşımın başka bir telefon hediye etmiş olmasından dolayı kullanmıyorum.Ürün fotoğrafta gördüğünüz üzere faturalıdır ve garantisinin bitmesine 20 ay vardır.Cihazda en ufak bir çizik ve sorun yoktur.

Telefondan bahsedecek olursak benim telefonu alma sebebim şarjının çok uzun süre gitmesiydi.Diğer markalarda telefon sürekli elimdeyken 6-7 saat kullanabiliyordum.LG G2'de ise telefon sürekli elinizdeyken (internet & oyun) 24 saate kadar bir kullanım sağlayabiliyorsunuz.Aynı zamanda "remote control" özelliği ile telefonunuz herhangi bir televizyonun uzaktan kumandası haline gelebiliyor.Klima açıp kapatabiliyorsunuz bu tarz hem işinize yarayacak hemde eğlenebilecek özelliklere sahipsiniz.

Sorusu olan ve bilgi isteyenler özel mesaj yolu ile dilediğini sorabilir.Alana şimdiden hayırlı olsun

İsteyene sanalpazar.com ' dan satış açabilirim.

Fiyat : 1100 TL
     Satılık LG G2 Beyaz - Kutusunda & Çiziksiz ***SATILDI***
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imPsYcHo -- 25 Mart 2014; 18:47:39 >

• pm
  • Takas var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarafımdan alınmıştır,güvenilir satıcıdır arkadaş forumdaki diğer kendini çakal(!) zannedenler satmaya çalışanlar telefonu hala 1200 den :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.