Şimdi Ara

Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player temiz ve sorunsuz fiyatı 200 tl.
    tanıtım videosu

https://www.youtube.com/watch?v=EYPf3sB8-cY

LCD ve led tvleri yeni nesil internete giren smart TV ye ve 3 boyutlu TV ye dönüştürüyor.flash bellek takılıp hafızasına android uygulamalar indirilebiliyor ve blu-ray DVD okuyor.bu cihazla internetten oyunlar oynayıp filmler seyrediyor sosyal paylaşımlar sitelerine girebiliyorsunuz..YouTube de videosu var.tanıtıyor..LG BP420 Modeli
     Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu Satılık LG BP420 Model 3d smart android internet bağlantı özellikli blu ray player - tanıtım videosu
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihli52 -- 28 Mart 2016; 22:13:00 >

Alışveriş kısmına ismini yazamadığım arkadaşlardan özür dilerim.

• 3 boyutlu tv ye Nasıl dönüştüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1-ata kaya (Seiko Saat)2-bensende(Mekanik Alet)-3-essoesso (Nintendo Ds)4-delvec_ww(Saat)5-kursattekin(?)6-ghimco(wii)7-prs_bacteria (Iphone Case)8-baran88 (?)9-buta10-ali30711-kingpinn12-chinaski13-salashtt14-|qEccE| 15-maknc(iphone Skin) 16-iMuratk-para alindi ve iphone 4 satildi 17-YasinK-Matkap Seti 18-Shifter06(Xbox360) 19-BurcinK (Iphone 4 Alindi)
    20-1312K (Iphone 3gs Alindi)21-soner001 (Gözlük ve Saat alindi ve parasi yollandi) 22-btopuz (Ses Sistemi Alindi)23-ulasasmadili(Xbox Joypad Alindi)24-ViTalyCL (ipod Touch Jb Yapilip Geri Gönderildi) 25-hasan_hzl - Raket alindi. 26-SupremeXXL-Logitec Guitar Hero Gitari Alindi.27-EASTWOOD1981 (Kulaklik Alindi) 28-Deviilll
    (Xbox Sticker Alindi) 29-bertancakir :Iphone 4 Alindi.30.hetecem:Iphone Icon Battery alindi.
    Kerem_ank:2 Adet Iphone Alindi 32-drk132:Kinect Satilmistir Bu güne kadar hiç bir alisverisim sorunlu olmamistir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.