Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Satılık/Sıfır: LG 32GP850-B 32' Ultragear QHD Nano IPS Oyuncu Monitörü

-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mesaj gönderildi.
-
1 ay önce 6250 ye bayram sonrası teslim ederim demiştiniz şimdi fiyat artmış maşallah iyide artmış
-
Yeni gördüm mesajınızı, dediğiniz gibi öyle bir yazışma geçmişti. Uzun süre çok uygun fiyata ilandaydı zaten ürün. Mağazada bu ürün şu an 10000 TL civarında, her şeye çok hızlı zam geldiğini düşününce yine 2000 TL civarı indirimin ciddi alıcı için avantajlı olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
ama çok önceden ucuza aldınız zamlandıysa size ne zamlandı diye aldığınız yere farkmı ödediniz sizinki fırsatçılık ne yazakki sizin gibilerdede bu forumda çok var ben ciddi alıcıyım ama bana pek avantajlı gelmedi kullanılmış 2 gün sonra ölü piksel çıksa beni tanımazsınız kargo ile gelecek yolda birşey olsa ürünün arkasında durmayacaksınız neden bu riske girelim
-
media markt
LG 32GP850-B:31,5'',2K Nano IPS,1ms (GtG at Faster),HDR10,Gsync,FreeSync,165hz,Oyuncu Monitörü Siyahhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-32gp850-b-31-5-2k-nano-%C4%B1ps-1ms-gtg-at-faster-hdr10-gsync-freesync-165hz-oyuncu-monit%C3%B6r%C3%BC-siyah-1218372.htmlbu fiyat içinde yorumunuz olurmu adamlar bildiğiniz sizi baltalamış şimdi sizi kim tercih etsin
-
İlginç bir mantık :) Sanki satıcı sizmişsiniz gibi yazmışsınız. Ürün benim sonuçta, her satıcı piyasaya bakıp ona uygun olarak satışını belirler. Ürünü ne fiyata aldığımın benden alacak olanla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. İstersem zararına da satabilirim sonuçta (önceden size yazdığım 6250 TL öyleydi bu arada, değerlendirebilseydiniz almış olurdunuz). Şu an satmak için bir aciliyetim yok, fiyat yine de uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motherannorthe -- 8 Ağustos 2022; 8:13:30 >______________________________
-
10.599 TL evet, isteyen 2000 TL fazlasını verip alabilir diye yazmıştım. Bu özgürlüktür. Ayrıca ben de sıfır ürün satıyorum, kullanılmadı sattığım ürün. Yanlış yönlendirmeyelim lütfen, konu bulanmasın. Piksel sorunu görecek kişi de gidip garanti sayesinde istediği gibi üretici LG firmasına müracaat edebilir. Bu konuda da eksik bilginiz.
sözünüze güvendik bayram sonrası istanbula getirebilirim dediniz bende bekledim
-
Fırsatçı olarak kendinizi kastediyorsanız bilemem. Ben sizden kapora almadım, bir sözleşme durumumuz olmadı. Almak istiyordunuz madem, öyleyse ulaşıp kesin bilgi verebilirdiniz. Doğrudan buraya yazıp bir de tanımadığınız insanlara ithamlarda bulunmanız doğru değil, haddinize de değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motherannorthe -- 10 Ağustos 2022; 12:53:41 >
-
size iyi günler hayırlı satışlar umarım aradığınızı bulursunuz fırsatçılar ile yazışmak benim haddime değil iyi günler
-
Kaybetmediğiniz nezaketiniz için sizi takdir ettim. Benim haddimi karşımdakinin kelime seçimindeki özensizliği ve üslûben densizliği belirlediği için, insanların yaklaşımına misliyle karşılık veren bir yapım olduğu için -iyiyse iyi, kötüyse kötü- sahip olmadığım bir olgunluk bu.
Umarım bize de bir gün nasip olur. İyi satışlar.
-
Teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmadığımı gördüğüm için mutlu oldum :)
-
satılmadımı daha
-
Satılmıştır, ilginize teşekkürler…
En Beğenilen Yanıtlar

1 ay önce 6250 ye bayram sonrası teslim ederim demiştiniz şimdi fiyat artmış maşallah iyide artmış |
Fırsatçı olarak kendinizi kastediyorsanız bilemem. Ben sizden kapora almadım, bir sözleşme durumumuz olmadı. Almak istiyordunuz madem, öyleyse ulaşıp kesin bilgi verebilirdiniz. Doğrudan buraya yazıp bir de tanımadığınız insanlara ithamlarda bulunmanız doğru değil, haddinize de değil. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X