Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

1 Mobil
|
hocam arkadaş biraz sıkıntılı birisi anlaştık arkadaşla ogün şurdayım bugün burdayım diyip cumartesi gününe kadar bekledim istanbul içindeyiz ürünü yanına alamadı eldende alamadığım için cumartesi kargo olsun dedim parayı yatırmadan soru sorduğum için arkadaş satıştan vazgeçti ama o cevap verene kadar parasını atmıştım geri yolladı ilginç bir arkadaş |
|
Aynen bu arkadaş sıkıntılı fiyatı konusuyorduk ne olur dedim şu olur dedi bende şu fiyata düşebilir misniz peki dedim daha da cevap vermedi değişik bı arkadaş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
huseyin1982 [ z-5500 Audio System ], e_cool [ z-2300 Audio System ], rainbowr6 [ Creative SB X-Fi Titanium Fatal1ty Pro ], mBenJi [ Sapphire 4890 Graphics Card ], djemo31 [ Sese Duyarlı Neon ], s_s64 [ Nokia E-71 ], cagataybas [ Htc ChaCha ] |
|
Sorunları var sanırım arkadaşın. |
|
donda / Crashlone / Durabo / Sky_Vision / Gehinnomm / 3rgin / vasak09 / Zads / alp1912 / shockwave23 / V.I.P. / vasak09 / naturl / NalcakarS / Frozensaol / Uchiha-İtachi / murat1981pls / EMRE_RUSLAN / Rorschach1v4n / AtiMX4 / karayulun / KaraHisar_03 / tyler_durden / bluelife27 / denizckosar / Oknnn06 /oemci32 / lautream0nt / REDSTONE / R@ / Svhp / marins / fatihoksuzoglu78 / baycocophoenix / barbkonuk / ozgurdurmaz85 / ckaracar / Chromesilver / Demoniz3D / Cnytkyz / std350 / paxal / Özgür / burcink / positroN / 7r7 / TaymekHoldem / cem77 / theVATANSEVER / alianitdokerel / -Rusher- / ForceBeWithYou / cepciniz83 / MbozZz / enver7007 / floast / axiadam / DallasPage / Gehinnomm / AlperÇorapçıgil / ATERS / Supervisor_ / Kara Kitap / f@ithline / gustawa / Light_Velocity / brvmn / Briareos / bblokee / Orodruin / m.ersin / .rkan / Mürşit / Tunakka / ToTeM / donanimist / ORGENERAL36 / hsynls / grag0r / ` quaD. / mpolat35 / ferhat454t / java/ tg2601 / DramaYoLLaRI / floast / wodka_ / cin83ali / sarppy / mustafa1248 / KalisXax / OPTİMİST / Executor Arhentir / serdargazel / BULLSHITT / TheBatuhan / JwinR / warrer / Josh / kittyhunter / pcheveslisi / Beratt06 / ProgreSsive aTTacK / VYCanisMajoris / onurs27 / Darkred3 / Radiologist / erdo205 / AurorAbeam / Imploser / tg2601 / Ömer / badb0y / R@N / öztin / hydesigner / ScriptKidie / davidoff26 / elberk / oulcanx / Ogunoksuz2 / sugureis / nitroslive / odrin34 / Serhan10 / otomania / FCC. / cemturkay / K@FKASYALI / avanak_abdi / zephyrune / Muten Baba / T A R I K / 4Dejavu / Fiasco / krtlkDr89 / AtesHırsızı / Potassium / BruceVVayne / omergokyar / g.net / nothingtodeclare / TaymekHoldem / figment37 / TechnoN? / ataizm / GoSSgO |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
ürün bir süre önce satıldı. yukarıdaki arkadaşlardan bir tanesi herşeyde anlaştıktan sonra ücreti yatıracagını söyledi ben de kendisine güvenip kontrol bile etmedim. fakat ürünle ilgili herşey açıkça anlatılmasına rağmen hala birşeyler sormaya fiyat kırmaya çalıştı ben de kontrol ettigimde ücreti yatırmadıgını görünce satmaktan vazgeçtim. kendisine de ücreti yatırmamasını söyledim. o sırada ücreti göndermiş . ben de ücretini geri gönderdim. 1. konu budur. 2. arkadaş ise yine fiyatta anlaşmamıza ve zaten uygun bir fiyat yazmama rağmen son saniye hala 10 lira daha indirim kovalamaya çalıştıgı için mesajlarına cevap verme gereği duymadım. merak eden olursa whatsap konusmalarını gönderebilirim. şu an buraya yüklemeye üşendim. |
|