Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık kutulu soğutuculu 5600x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık kutulu soğutuculu 5600x

Yeni işlemci aldığım için boşa çıktı. kendi kutusu ve sogutucusu vardır. isteyene yanında snowman ultra t6 sogutucu da ekleyebilirim.

fiyat 3250 TL.

faturası yoktur garanti durumunu bilmiyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murat977 kullanıcısına yanıt

hocam arkadaş biraz sıkıntılı birisi anlaştık arkadaşla ogün şurdayım bugün burdayım diyip cumartesi gününe kadar bekledim istanbul içindeyiz ürünü yanına alamadı eldende alamadığım için cumartesi kargo olsun dedim parayı yatırmadan soru sorduğum için arkadaş satıştan vazgeçti ama o cevap verene kadar parasını atmıştım geri yolladı

ilginç bir arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    huseyin1982 [ z-5500 Audio System ], e_cool [ z-2300 Audio System ], rainbowr6 [ Creative SB X-Fi Titanium Fatal1ty Pro ], mBenJi [ Sapphire 4890 Graphics Card ], djemo31 [ Sese Duyarlı Neon ], s_s64 [ Nokia E-71 ], cagataybas [ Htc ChaCha ]
  • pepe7115 kullanıcısına yanıt

Sorunları var sanırım arkadaşın.

donda / Crashlone / Durabo / Sky_Vision / Gehinnomm / 3rgin / vasak09 / Zads / alp1912 / shockwave23 / V.I.P. / vasak09 / naturl / NalcakarS / Frozensaol / Uchiha-İtachi / murat1981pls / EMRE_RUSLAN / Rorschach1v4n / AtiMX4 / karayulun / KaraHisar_03 / tyler_durden / bluelife27 / denizckosar / Oknnn06 /oemci32 / lautream0nt / REDSTONE / R@ / Svhp / marins / fatihoksuzoglu78 / baycocophoenix / barbkonuk / ozgurdurmaz85 / ckaracar / Chromesilver / Demoniz3D / Cnytkyz / std350 / paxal / Özgür / burcink / positroN / 7r7 / TaymekHoldem / cem77 / theVATANSEVER / alianitdokerel / -Rusher- / ForceBeWithYou / cepciniz83 / MbozZz / enver7007 / floast / axiadam / DallasPage / Gehinnomm / AlperÇorapçıgil / ATERS / Supervisor_ / Kara Kitap / f@ithline / gustawa / Light_Velocity / brvmn / Briareos / bblokee / Orodruin / m.ersin / .rkan / Mürşit / Tunakka / ToTeM / donanimist / ORGENERAL36 / hsynls / grag0r / ` quaD. / mpolat35 / ferhat454t / java/ tg2601 / DramaYoLLaRI / floast / wodka_ / cin83ali / sarppy / mustafa1248 / KalisXax / OPTİMİST / Executor Arhentir / serdargazel / BULLSHITT / TheBatuhan / JwinR / warrer / Josh / kittyhunter / pcheveslisi / Beratt06 / ProgreSsive aTTacK / VYCanisMajoris / onurs27 / Darkred3 / Radiologist / erdo205 / AurorAbeam / Imploser / tg2601 / Ömer / badb0y / R@N / öztin / hydesigner / ScriptKidie / davidoff26 / elberk / oulcanx / Ogunoksuz2 / sugureis / nitroslive / odrin34 / Serhan10 / otomania / FCC. / cemturkay / K@FKASYALI / avanak_abdi / zephyrune / Muten Baba / T A R I K / 4Dejavu / Fiasco / krtlkDr89 / AtesHırsızı / Potassium / BruceVVayne / omergokyar / g.net / nothingtodeclare / TaymekHoldem / figment37 / TechnoN? / ataizm / GoSSgO
  • Canok C kullanıcısına yanıt
    Pm attım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ürün bir süre önce satıldı.

yukarıdaki arkadaşlardan bir tanesi herşeyde anlaştıktan sonra ücreti yatıracagını söyledi ben de kendisine güvenip kontrol bile etmedim. fakat ürünle ilgili herşey açıkça anlatılmasına rağmen hala birşeyler sormaya fiyat kırmaya çalıştı ben de kontrol ettigimde ücreti yatırmadıgını görünce satmaktan vazgeçtim. kendisine de ücreti yatırmamasını söyledim. o sırada ücreti göndermiş . ben de ücretini geri gönderdim. 1. konu budur.

2. arkadaş ise yine fiyatta anlaşmamıza ve zaten uygun bir fiyat yazmama rağmen son saniye hala 10 lira daha indirim kovalamaya çalıştıgı için mesajlarına cevap verme gereği duymadım.

merak eden olursa whatsap konusmalarını gönderebilirim. şu an buraya yüklemeye üşendim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.