Şimdi Ara

SATILIK KOMPLE SET i7 4790 + MSI H81M-P33 + 16 GB DDR3 RAM + AKASA VENOM CPU SOĞUTUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tekrardan güncel 23.09.2019
    Fiyat güncellendi.

    Merhabalar,
    Başlıkta belirttiğim gibi komple setimi satmak istiyorum. Satma sebebim yeni bir set kurmak istemem. Bunun haricinde şu anki piyasa şartlarında hala performansını koruyan bir settir,kullandığınız süre boyunca memnun kalacağınıza eminim. Özelliklere gelecek olursak;

    i7 4790 ---> Forumdan bir arkadaştan 2.el olarak alınmıştır. Kutusu ve garantisi yoktur,sadece broşürü durmaktadır. Sorunsuz ve sıkıntısız çalışmaktadır.
    Ürün resmi sayfası: https://ark.intel.com/content/www/tr/tr/ark/products/80806/intel-core-i74790-processor-8m-cache-up-to-4-00-ghz.html

    MSI H81-P33 ---> OC yapamayan giriş seviyesi sayılabilecek 1150 pin destekli bir anakarttır. Anakartın sadece ekran kartı(pci express) klipsinde hafif bir yırtık vardır,ekran kartı takıp çıkarmada bir sorun yaratmamaktadır. Ekran kartı takacağım zaman klipsi kullanmadan sorunsuz taktım,bugüne kadar bir sorun çıkarmadı. Anakartın kutusu ve garantisi bulunmamaktadır. Forumdan bir arkadaştan 2.el olarak alınmıştır.
    Ürün resmi sayfası: https://tr.msi.com/Motherboard/H81M-P33/Overview

    RAM ---> 2x8 GB (1600MHz) şeklinde Kingston HyperX Savage (Kırmızı renk) ram takılıdır. Ramlerden birinin kutusu mevcuttur. 2 ramde forumdan 2.el olarak alınmıştır.
    Ürün resmi sayfası: https://www.kingston.com/datasheets/HX316C9SR_8.pdf

    Akasa Venom Pico ---> Bir çok pin ile uyumlu etkili bir cpu soğutucudur. Sıkıntısızdır,kutusu bulunmamaktadır.

    Setin herhangi bir sıkıntısı bulunmamaktadır,çalışmasında bir sorun yoktur. Şu an halihazırda kullandığım için kasa içindedir,kasa içinden fotoğrafını koyacağım,bakımları,temizlikleri düzenli olarak yapılmıştır. Daha çok fotoğraf isterseniz çekip atabilirim.

    Ankara içi elden satış önceliklidir, özellikle anakartın kutusu olmadığı için kargoda bir sıkıntı yaşanmaması açısından Ankara içi önceliklidir,diğer şekilde uygun bir kutu bulup kargolayabilirim. Referanslarımı inceleyebilirsiniz,her türlü sorunuz için özel mesaj ya da bu konunun altından yazabilirsiniz.

    PAZARLIKSIZ son fiyattır.

    FİYAT : - TL

    Fotoğraflar :

    SATILIK KOMPLE SET i7 4790 + MSI H81M-P33 + 16 GB DDR3 RAM + AKASA VENOM CPU SOĞUTUCUSATILIK KOMPLE SET i7 4790 + MSI H81M-P33 + 16 GB DDR3 RAM + AKASA VENOM CPU SOĞUTUCUSATILIK KOMPLE SET i7 4790 + MSI H81M-P33 + 16 GB DDR3 RAM + AKASA VENOM CPU SOĞUTUCUSATILIK KOMPLE SET i7 4790 + MSI H81M-P33 + 16 GB DDR3 RAM + AKASA VENOM CPU SOĞUTUCUSATILIK KOMPLE SET i7 4790 + MSI H81M-P33 + 16 GB DDR3 RAM + AKASA VENOM CPU SOĞUTUCU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 20 Kasım 2021; 3:15:31 >







  • 4790'a çok ihtiyacım var ama sanırım tek parça satmazsın :( ankaragüçlü bir kardeşimden alışveriş yapmayı gerçekten isterdim. hayırlı satışlar.
  • netstat kullanıcısına yanıt
    Hocam satma amacım komple satıp yeni bir komboya geçmek, ddr3 kullanan bir işlemci almayı düşünsem tek satabilirdim ama maalesef önceliğim toplu olarak satmak. Çok teşekkür ederim,sizin varlığınız muhabbetiniz yeter
  • Merhabalar hocam ürünleri almak istiyorum kısa sürede dönüş yaparsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parça satışı düşünülür ise ramlere talibim hocam.
  • elvinyilmaz kullanıcısına yanıt
    Maalesef parça satışı düşünmüyorum hocam ilk etapta. Ama parça satışına dönersem ramler için ilk size yazacağım,teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sadece öneri olarak söylüyorum. Ramlere de işlemciye de talip cıktı zaten. Anakartınız maalesef çok para edecek bir parça değil zaten. Ha yine açarsınız ilani ama bence beklemeyin satin :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet haklısınız hocam,biraz daha bekleyip parça satışına geçeceğim,teşekkürler :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam hayırlı satışlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parça satış olursa işlemciye talibim hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parça satış olursa işlemciye talibim hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.