Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] KOLEKSİYONLUK / SINIRLI ÜRETİM SAF PLANAR LETSHUOER S12 2024 Satın Al 22 Temmuz 2026 23:27 1 1 [SATILIK] KOLEKSİYONLUK / SINIRLI ÜRETİM SAF PLANAR LETSHUOER S12 2024 Kulaklık dünyasının en prestijli markalarından LETSHUOER'in, sadece koleksiyonerler ve ses gurmeleri için dünyada sınırlı sayıda ürettiği "S12 2024 Edition" amiral gemisi saf planar kulaklık satılıktır. Japonya'dan getirilmiştir. ÜRÜNÜN DURUMU VE KOLEKSİYON DEĞERİ: Ürün sadece test amaçlı olarak birkaç saat dinlenmiştir. Gövdesinde, nozulunda veya aksesuarlarında en ufak bir kılcal çizik, kozmetik hata veya akustik kusur kesinlikle yoktur. Fabrikasyondan çıktığı günkü jelatin temizliğinde, kelimenin tam anlamıyla "Neredeyse Sıfır" durumdadır. Sınırlı sayıda üretilen özel titanyum-altın alaşım gövde rengine sahiptir. ÖNE ÇIKAN TEKNİK VE AKUSTİK ÖZELLİKLERİ: 14.8mm Devasa Planar Sürücü Mimarisi: Kulak içi kulaklık dünyasındaki en büyük ve en güçlü düzlemsel (planar) sürücülerden birine sahiptir. Işık Hızında Tepki Süresi ve Çözünürlük: Enstrüman ayrımı, sahne genişliği ve jilet keskinliğindeki hızı uzay çağı seviyesindedir. Özellikle hızlı ritimli parçalarda, ardışık geçişlerde ses asla hantallaşmaz, birbirine girip çorba olmaz. Her bir hi-hat ritmini ve synth detayını cerrahi bir neşter keskinliğinde parlatır. FABRİKASYON EKSİKSİZ PREMIUM KUTU İÇERİĞİ: 2024 Edition modeline özel lüks deri taşıma ve koruma çantası. Modüler tak-çıkar jak uçlu lüks gümüş kaplama kablo. (Kutu içeriğinden hem standart telefonlar için 3.5mm ucu hem de yüksek güçlü amfiler için lüks 4.4mm Balanced balanced pini eksiksiz çıkmaktadır). Fabrikasyon kutusundan çıkan tüm orijinal silikon uç setleri (farklı ses karakterleri sunan paketler) ve temizleme aparatları zerre eksiksizdir.www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-koleksiyonluk-sinirli-uretim-saf-planar-letshuoer-s12-2024-1328755786/detaySistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] RTX5070 R9 8945HX CANAVARI! | 64GB RAM - 2TB SSD | 300Hz Ekran [SATILIK] ZiiGaat x HBB: Arcadia Hibrit IEM Kulaklık [SATILIK] DUNU DaVinci 2DD+4BA Hibrit Odyofil IEM Kulaklık Sıfır Ayarında [SATILIK] KOLEKSİYONLUK / SINIRLI ÜRETİM SAF PLANAR LETSHUOER S12 2024 _____________________________ https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141270635