Şimdi Ara

Satılık kangal- Kangal fiyatları- Ucuz kangal- Kangal yavrusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sivas Kangal Köpek Üretim Çiftliği 0544 347 10 21
    Kangal köpekleri seviyor musunuz ? O zaman sizlere yavru kangal köpek satın alabileceğini web sitemizi tanıtacağız.https://www.satilikkangal.com farkımızla sizler de birçok kangal köpeklere bakabilir ve dilediğinize uygun fiyattan sahip olabilirsiniz.Web sitemiz kolay kullanılabilir ara yüzü ile daima hizmetinizdedir.Bu sayede sizler de kolaylıkla satılık kangal lara tek tıkla erişebilirsiniz.Sitemiz de sizleri rahatsız edici içerikler veya reklamlar barınmamaktadır.Dilediğiniz an itibariyle sitemizden satılık kangal yavrusu ilanlarına bakabilirsiniz. Aklınıza takılan sorular için sitemizden detaylı bilgi alabilir veya Sivas merkez kangal üretim çiftliği iletişim numarasından bilgi alabilirsiniz.
    Sizler de dilediğiniz an kangal ilanlarına sitemizden bakabilir ve detaylara ulaşabilirsiniz.Sitemize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederiz.
    Satılık kangal- Kangal fiyatları- Ucuz kangal- Kangal yavrusu
    Satılık kangal dünyası: Yetişkin kangal satışı, yavru kangal satışları, kangal yavrusu satışı, 2018 yılı yavru köpek sahiplendirme ve fiyatları en ucuz köpek yavrusu 750 tl den satılmaktadır. çift kangal yavrusu fiyatı 1250 tl olarak satılmaktadır.Türkiyenin en kapsamlı kangal üretim çiftliginden.kaliteli saf orjinal kangal yavrsu sahibi yapıyoruz.
    Satılık kangal- Kangal fiyatları- Ucuz kangal- Kangal yavrusu
    Kangal yavrusu fiyatları

    Yeni yıl 2018 kangal yavrusu satışlarımız başlamış olup satıştaki kangal yavruları 2 aylık olup karma gençlik aşıları yapılmıştır. Kimlikleri ve aşıları eksiksiz yapılmış olup karnelerine işlenmiştir.
    Kangal yavruları satılık 2018
    Satılık kangal- Kangal fiyatları- Ucuz kangal- Kangal yavrusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varan07 -- 11 Kasım 2018; 11:16:51 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.