Bildirim
SATILIK K750İ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Garanti belgesini kaybetmişsin mağdem kaybettin insan 250 YTL.'ye satar ben 250 ytlye gördüm ve sana veririm. -
Ben bu zihniyeti anlayamıyorum. Defalarca banada yapıldı. Madem öyle git 250 ye al derler adama.
Ayıptır ayıp. -
p900 ile takas yaparısın? -
garanti belgesiz 250 ytl ye bana getir söz veriyorum herkesin gözü önünde 10 tane alayım. 300 e satarız :) ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orjinalden alıntı: Dussokagi06
garanti belgesiz 250 ytl ye bana getir söz veriyorum herkesin gözü önünde 10 tane alayım. 300 e satarız :)
ben 350'yede alırım 10 tane kayıtlı olsun yeter
p900'le takas demiştim -
malesef hocam .takas düsünmüyorum su anda.ama olursa eger nokia 6680 ile olabilir belki. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
BANA DA GARANTİ BELGESİ OLMAYAN(KABOLMUŞ VEYA NE OLDUYSA) 350DEN GETİR 10 TANE ALAYIM BUNASIL BİR HİTAP YAAAAA YOK KAYIPSA 250 YE SAT SANAMI SORACAK KAÇA SATACAĞINI
HERKESİN İSTEDİĞİ FİYATI ÇEKME HAKKI VAR LÜTFEN BÖYLE RENCİDE EDİCİ SÖZLER KULLANMAYALIM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X