Şimdi Ara

<<< Satılık iPod Touch 4g Orjinal Kulaklığı >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, geçen sene aldığım iPod Touch 4g (Sıfır) kutusundan çıkan orjinal iPod kulaklığını satıyorum, 3.5 mm jak girişi olduğundan her mp3 çalarda rahatlıkla kullanılabilir, sadece iPod'a özel değil. Aldığım zamanlar bende Sennheiser mx360 vardı, bu kulaklığı da sadece bir defa denedim, mx360 ile karşılaştırmak için o da, yani merak. Zaten ertesi gün Audio-Technica siparişi vermiştim. Kulaklık kesinlikle ve kesinlikle tertemizdir, hiç kullanılmamış diyecektim ama işte paketini açtığım için diyemem.
    Zaten bir defa denedikten sonra o günden bu yana hep orjinal kutusunda yattı kulaklık, hiç kullanılmadan. Satmak aklıma gelmedi. Satın almak istiyorsanız tekliflerinize açığım.

Fiyat olarak 25 lira düşünüyorum, fiyatı düşürdüm, 20 TL. Kargosunu alıcı ödemesi şartıyla.
    Tekrar söylüyorum, kesinlikle sıfır durumundadır, sadece jelatin kılıfını çıkardım.

Fotoğraflar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 29 Haziran 2012; 21:44:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T

Hocam kalitesi nasıl ?

Ses kalitesi sennheiser mx300 serileriyle aynıdır, kulakiçi olmadığından çok iyi test etme şansım olmadı. Ama aynı segmentteki 30-35 liralık kulaklıklara rahatlıkla kafa tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 14 Temmuz 2012; 19:42:12 >

Orijinalden alıntı: unfortunately

Ses açma kısma tuşu var mı?

Malesef yok.
    Vodafone 4.5G Çok yavaş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.