Şimdi Ara

(SATILIK) IPOD TOUCH 4G 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar ,

Geçen ekim ayında aldığım ipodumu satmak istiyorum . mümkün olduğunca temiz kullandım . arkasında kılcal çizikler bulunmakta , kılıf ve orjinal kutusuyla beraber göndericem , nakite ihtiyacım olduğundan takas kabul etmiyorum . son ios sürümü mevcut ve hiç jailbreak yapılmamış durumda . şimdilik aklıma gelenler bunlar . sormak istediğeniz birşey olursa pm atabilirsiniz .

FİYAT: 320tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan294 -- 11 Ağustos 2012; 15:24:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Öncelikle ekran olarak bariz bi fark var , iphone'da kullanılan retina ekran mevcut 4.nesilde , onun dışında işlemci hızı vb ufak tefek farklar var , görünüş olarak 4.nesil oldukça ince , bildiğim kadarıyla kamera özelliği 4.nesille beraber geldi , 720p vidyo kaydı da yapılabilmekte .

Burdan daha detaylı inceleyebilirsin ; http://forum.donanimhaber.com/m_52336810/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan294 -- 12 Ağustos 2012; 15:29:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Alışveriş Yaptıklarım:atili2323,jigsaw79,ambrosia_,TheMarjinaLs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.